Double Dutch

De Double Dutch gokkast is een hele leuke fruitmachine met 2 winbanken van elk 5x 200 credits.

Spelbeschrijving:
Basisspel
Het basisspel wordt gespeeld op drie rollen, elk bedrukt met 24 symbolen. Wins (zie prijzenschema) gelden op de winlijn. Wins van twee punten kunnen worden gespaard.Wins kunnen worden geïnd, gegokt (max. 200) of gespaard. Bij het innen van een win worden resterende, niet uitbetaalbare punten door middel van een gamble deelbaar gemaakt.

Gamble
Boven de 100 punten wordt de gamble een no lose gamble. Wins van 200 punten worden automatisch geïnd. Wins van 4 en hoger kunnen met “Neem win” worden geïnd of met “Start / Sparen” naar de MULTIWINMETER worden gezet.

Inzetspel
De speler kan bij het inzetspel kiezen uit inzet 5, 10 of 20. Vóór ieder spel is een 0/1-spel verplicht. De resterende punten komen uit de SPAARBANK. De wins in het inzetspel gelden kriskras. Een Double Dutch-symbool in zicht verhoogt de actieve bonusmeter met 10 punten. De bonusmeters worden per spel om beurten actief.

0/1-spel
Een win van 1 punt kan naar de SPAARBANK worden geschreven met “Sparen”. Met “Neem win” komt de win in de gamble terecht. Wins worden tussen 0 en 4 gegokt, met 20% kans op 4.

Bonusspel
Via het inzetspel kan het bonusspel worden bereikt door drie Double Dutch-symbolen op de winlijn. Het aantal winlijnen is afhankelijk van de inzet: inzet 5, 1 winlijn; inzet 10, 5 winlijnen; inzet 20, kriskras.Het aantal games in het bonusspel wordt bepaald aan de hand van het aantal punten op de bijbehorende bonusmeter. Per 200 punten zal er één game worden gespeeld. De bonusmeter wordt na elk spel aangevuld, indien nog tot 400 punten, dus er zijn altijd 2 games beschikbaar. Per game mag de speler schieten op de prijzendiamant. Het spel begint in de blauwe diamant. Per schot is er 25% kans dat er van diamant wordt gewisseld.

Specificaties

Datum toelating: 18-12-2001
Merkteken volgnummer 0506
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , , ,

Meer foto's

1 Reactie op “Double Dutch”

  1. boetfranse-@hotmail.com schreef:

    hoi ik heb een double dutch gokast hij start niet op voeding is goed kan het aan de batery liggen gr tot horens

Laat een reactie achter