Magic 7

De gokkast Magic 7 werd destijds breed aangekondigd als zijnde een nieuw spel, maar ook als ombouwpakket voor diverse “verouderde” gokkasten. JPM was destijds echt marktleider op de voet gevolgd door Bellfruit.

De power van de Magic 7

Een spel speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt, met een winst tot 200 punten. JPM win combinaties op 27 winlijnen plus een dubbel of niets GAMBLE, fantastisch!
Maar de nieuwe MAGIC 7 machine biedt meer. Die komt pas echt los als het MAGIC 7 paneel begint op te lichten. Dan komen de vele extra winkansen binnen bereik. Wanneer het MAGIC 7 symbool op de rollen gaat meedoen is dit geldig voor elk ander symbool. THAT’S MAGIC!!
In combinatie met de JPM mystery-symbolen kan de MAGIC 7 zelfs kris-kras gebruikt worden. Drie MAGIC 7 symbolen kris-kras in de ruit betekene automatisch een mystery-win.
Verder is er natuurlijk nog het stake-spel met een minimale inzet vanaf 4 punten. Met de MAGIC 7 knop kiest de speler zijn inzet. Bij een 8-punts inzet geldt de MAGIC 7 de middelste rol voor alle symbolen en bij een 12-punts inzet op twee rollen.
Bij een 16-punts inzet tovert deze machine op elk van de drie rollen een MAGIC 7 uit de hoge hoed. Dan gaat het dus echt hard. Het punten totaal op de MAGIC 7 kan dan ook omhoog vliegen tot een maximum van 200. De MAGIC 7 ….. DIE POWER MOET JE VOELEN.
De MAGIC is als koplete machine leverbaar, maar ook als ombouwset geschikt voor de kabinetten type Bonus Bank, Jackpot Dice, Big Deal en kabinetten van het type Golden Game, Golden Win e.d.

Specificaties

Datum toelating: 26/02/1990
Merkteken volgnummer 0274
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , ,

Meer foto's

5 Reacties op “Magic 7”

 1. Marco schreef:

  Gaaf weer!
  Dat waren echt leuke machines destijds.
  Zonde dat er van JPM weinig meer over is voor Nederland….

 2. Touch Down schreef:

  Leuke publicatie weer! Idd van JPM is er weinig meer over tegenwoordig. Laat er maar meer van die oude machines hier voorbijkomen 😉

 3. Marco schreef:

  Toch blij dat ik hem heb getipt over die flyers.
  Zo’n kans krijg je echt nooit meer!

 4. Touch Down schreef:

  Het is gewoon goud! En in betere handen kan ik het me niet voorstellen. We zullen er voorlopig van kunnen genieten 🙂

Laat een reactie achter