Super Joker

De SUPER JOKER gokkast van Barcrest heeft een basisspel, een 1/0 spel en een bovenspel. Bij de Super Joker zijn er 2- en 3-in-lijn prijzen mogelijk en een single cherry win op rol 1. De gewonnen punten van het basisspel kunnen gegokt worden of direct overgezet worden naar de Totaal meter. Zodoende om bij voldoende punten en meters, het vervolgspel te kunnen spelen. Met het bekende 1/0 spel kunnen punten overgezet worden naar de Totaal meter, om van daaruit het vervolgspel te kunnen spelen. Ook kunnen deze punten gegokt worden naar maximaal 20 punten, om ze sneller punten naar de Totaal meter te kunnen overzetten. Het vervolgspel van de SUPER JOKER kan gespeeld worden op 3 verschillende inzetten:
– Inzet 5, criss cross met 3 in lijn winsten op rol A, B en C.
– Inzet 10, criss cross met 3 in lijn winsten op rol A, B en C en criss cross met 3 in lijn winsten op rol B, C en D.
– Inzet 20, criss cross met 3 in lijn winsten op rol A, B en C, criss cross met 3 in lijn winsten op rol B, C en D, criss cross met 3 in lijn winsten op rol E, F en G, criss cross met 3 in lijn winsten op rol F, G en H,
De SUPER JOKER gebruikt in het vervolgspel 10 meters en een Totaal meter. De automaat bepaalt vanaf welke “METERS” punten ingezet Worden. Een gewonnen prijs wordt evenredig aan de inzet over de “METERS” verdeeld. lndien een meter op 200 punten komt, wordt de meter automatisch geind. Indien de TOTAAL meter boven de 1000 punten komt (bij de Horeca versie 200 punten), zullen 1 of meerdere meters geind worden. De speler kan, indien er wel genoeg punten in de Totaal meter zijn, maar niet genoeg meters actief zijn, toch een x5, x10 of X20 spel forceren door op KIES INZET te drukken. De machine zal het totaal aantal punten samenvoegen en opnieuw over een aantal meters verdelen om zodoende toch een x5, x10 of x20 spel te kunnen spelen.

Specificaties

Datum toelating: 19/03/2004
Merkteken volgnummer 0621
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

2 Reacties op “Super Joker”

  1. wout roesthuis schreef:

    kun je deze kast op 1000 punten zetten? en heeft u er mischien een boekje van?

  2. Marc schreef:

    Graag zou ik de handleiding van de super joker ontvangen
    Hoor het graag van u ge Marc

Laat een reactie achter