Admiral Dice

De Admiral Dice

gokkast (manual in ons bezit) was er al in 1982 maar is in 1986 goedgekeurd door het NMI. Met TK-nummer 0015 was het daarom de 15e goedgekeurde fruitmachine voor de Nederlandse markt. De Admiral Dice 200 (want voorheen had deze machine meerdere uitvoering waaronder ook met bonuspunten) werd geleverd door Novomatic Holland b.v. in Nieuwegein. Het was een dochteronderneming van Novomatic uit Gumpoldskirchen uit Oostenrijk.

Het leuke van deze fruitautomaat was dat zowel de beneden cirkel als de bovencirkel per keer ging draaien. Bij de bovencirkel moest het lampje bovenin stoppen voor prijs (maar dooft bij win beneden cirkel) en het beneden spel was er prijs bij 1 kers of bij 2 x gelijke symbolen achter elkaar.

E0 – STORING
Wanneer er een storing E0 rechts op het display verschijnt, dan de stekker uit en in het stopcontact steken.
Het uitbetalingspercentage springt automatisch op stand 2 (middelste uitbetaling) en het maximale credit op 999 (maximaal).

E3 – STORING
E3 betekent dat het tilt contact gesloten is. U moet dan de kwikschakelaar opnieuw afstellen.

Specificaties

Datum toelating: 30/12/1986
Merkteken volgnummer 0015
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , ,

Meer foto's

12 Reacties op “Admiral Dice”

 1. John Foreman schreef:

  Hi.

  I have come across one of these machines and really want to get it working. I have fixed as many of the problems as i can without a wiring diagram.
  The machine now boots but i have a switch problem. I think it’s down to how the 12 v is wired with the switches. I would be extremely grateful if you could supply me with any wiring diagrams or schematics you may have. This is my last hope.

  Best Regards

  John

 2. Marco schreef:

  Novomatic is weer terug in Nederland sinds september 2013. Deze onderneming heeft JVH Gaming Products en JVH Exploitatie overgenomen. JVH Gaming BV blijft onder de huidige naam doorgaan met exploitatie van Casino’s.

 3. willem schreef:

  Hallo, ik ben in het bezit van een Admiral dice (met bonuspunten). Kan ik via jullie aan een gebruiksaanwijzing / schema’s e.d. komen?

 4. Willem schreef:

  Hallo, sinds vandaag ben ik in het bezit van de oude Admiral dice (met bonuspunten). Ik zou graag ook kopies van schema’s en de gebruiksaanwijzing in handen krijgen. Kunnen jullie me hier aan helpen?

 5. Martin schreef:

  Hallo, ik ben sinds kort in het bezit van een Admiral Dice 200 (met storing), en zou graag een kopie van de schema’s en foutcodes van u willen ontvangen. B.v.d,

 6. Dirk Hoekstra schreef:

  Ik heb een admiral dice 200 gekocht met enige electronische schade. Graag zou ik een kopie van het schema en foutcodes ontvangen. Weet iemand ook welk type batterij erop de printplaat zit. Bij voorbaat dank!

 7. Dirk Hoekstra schreef:

  Martin heb je de schema’s en foutcodes ook gekregen? en zo ja zou je ze naar mij willen doorsturen? alvast bedankt!

 8. Ad schreef:

  Hallo,
  Ik ben op zoek voor een admiral dice 200 een onderkast. Wie heeft een idee waar ik deze kan kopen.

 9. Barry schreef:

  Zou ik ook de schema’s en foutcodes mogen, heb er ook eentje staan die een E0 error geeft

  Alvast bedankt

  • Ton Nies schreef:

   Hallo Barry, ben jij geslaagd wat betreft de Admiral Dice 200 ? Mail mij even aub. Ik heb de hulp dringend nodig. Als er kosten aan verbonden zijn?
   Groet , Ton

   • Documentatie schreef:

    Is er al iemand die iets van schema’s en/of een handleiding heeft van de novomatic admiral dice 200? Of documentstie van een soortgelijke machine zou ook al helpen!

Laat een reactie achter