Ado Den Haag

De gokkast Ado Den Haag is een speciale voetbal designed gokkast in het Cretus V12 kabinet. Deze Ado Den Haag kast is identiek aan de Xtra Bonus. Zo is er ook een Super AJAX kast geweest maar is nooit uitgebracht. Voor PSV kast kwam het helaas niet verder dan de tekentafel. Het tekenwerk van deze topper was Dik Bruynesteyn.

Basisspel
Deze kast heeft twee soorten basisspelen. Met de knop Kies Spel kan het basisspel gekozen worden. Het basisrollen spel wordt gespeeld op de drie onder rollen op 1 winlijn. Het basisrollen spel is voorzien van hold. Het winplan staat op de onder ruit. De sterren geven een mystery prijs tussen 10 en 100. Prijzen kunnen met de “gokken” knop worden gegokt of direct naar de Winbank geschreven worden met “Neem Win” of naar de Spaarbank met de knop “Start/Sparen”.

Vervolgspel
Bij voldoende punten EN voldoende spaarbanken wordt automatisch het vervolgspel geselecteerd. Met de “Kies Inzet” knop kan gekozen worden tussen het inzet 5 spel en het inzet 10 spel op de drie boven rollen (5 winlijnen). De joker symbolen tellen voor elk symbool (in combinatie met een ander symbool). Op inzet 10 geven drie sterren (criss cross) recht op de bonus matrix. De bonus matrix geeft 5 bonussen met een prijs tussen 10 en 200. Bij voldoende punten maar onvoldoende spaarbanken kan de speler met de “Kies Spel” knop zelf het vervolgspel spelen.

Specificaties

Datum toelating: 29/04/2005
Merkteken volgnummer 0700
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

1 Reactie op “Ado Den Haag”

  1. Marco schreef:

    Deze kast was in opdracht van Hommerson gebouwd in een beperkte aantal van zo’n 20 stuks.
    Hommerson was in dat jaar de hoofdsponsor van ADO Den Haag.

Laat een reactie achter