All Right

De All Right gokkast van Errel Industries komt uit 2001. Deze uitvoering is in het 99 kabinet maar is er ook in een V12 kabinet. De MPU is van Pluto-Heber en is een gokkast met kris kras prijzen in bovenspel met maximaal 10 credits inzet.

Spel beschrijving
Basisspel
De All Right heeft twee soorten basisspelen. Met de knop Kies Spel kan het basisspel gekozen worden. Het basisrollen spel wordt gespeeld op de drie onderrollen op 1 winlijn. Het basisrollen spel is voorzien van
hold. Het winplan staat op de onder ruit. De winst uit dit basisspel kan naar de Winbank geschreven worden met “Winst Innen” of naar de Gewonnen Spelen meter met de knop “Start/Sparen”.
In het basis 0/1-spel wordt gegokt tussen 0 of 1. De kans op 1 is 99,9 %. 1 levert 1 punt op, 0 niets. De winst van het 0/1-spel wordt automatisch naar de spaarbank geschreven.

Vervolgspel
Bij voldoende punten EN voldoende potten wordt automatisch het vervolgspel geselecteerd. Met de “Kies Inzet” knop kan gekozen worden tussen het inzet 5 spel en het inzet 10 spel op de drie bovenrollen op 27 winlijnen. Op inzet 10 activeren drie “OK” symbolen de All Right feature. De speler maakt dan kans op maximaal 5 bonus prijzen van maximaal 200 punten elk. Bij voldoende punten maar onvoldoende potten kan de speler met de “Kies Spel” knop zelf het vervolgspel spelen. De speler riskeert dan wel prijsoverschrijding (speelt niet Active)!
Het 0/1-Basisspel is verplicht voor ieder vervolgspel. Start kort indrukken om het 0/1-spel te spelen. Start nogmaals indrukken om het vervolgspel te spelen.

Max 200 punten
Een pot mag maximaal slechts 200 punten bevatten. De 50 potten bevinden zich op het grafische display in de onder ruit. Als na het bijtellen van een prijs een pot het maximum van 200 punten bevat, worden deze 200
punten automatisch naar de Winbank geschreven. Deze 200 punten plus eventueel de punten die reeds in de winbank stonden worden vervolgens direct automatisch uitbetaald. Hierna volgt een wachttijd van 15
seconde.
Indien het totaal van alle potten (de gewonnen spelen meter) boven de 200 komt, zullen een of meerdere potten via de winbank direct automatisch worden uitbetaald. Er volgt geen wachttijd.

Speel informatie en speel limiet
De speel limiet wordt automatisch ingesteld op de waarde van de inworp. Een hogere of lagere limiet kan met de knop “speelinfo – limiet” worden ingesteld (tussen €10,- en €40,-). Bij het bereiken van de limiet dient een nieuwe limiet te worden ingesteld om verder te kunnen spelen. Het speel informatie systeem geeft de ingestelde limiet, het totaal gewonnen of verloren bedrag en de gespeelde tijd weer.

Winst Innen
De speler kan met de Winst Innen knop een pot opnemen en deze naar de Winbank schrijven. Alleen punten die door de speler zelf worden geïnd (potten of basis prijzen), blijven in de winbank staan. De speler kan deze punten zelf laten uitbetalen door op “Uitbetalen” te drukken. Een wachttijd van 15 seconde volgt.

Specificaties

Datum toelating: 18/12/2001
Merkteken volgnummer 0515
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet: ,
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter