All Stars

De All Stars active is een gokkast uit 2000 (Tk0951) maar is ook uitgebracht na de euro (TS0514). De All Stars is er zowel in het 99 kabinet als in casino look uitvoering.

Basisspel
De All Stars Active heeft twee soorten basisspelen. Met de knop “Kies Spel” kan het basisspel gekozen worden.

Basisrollen spel
Het basisrollen spel wordt gespeeld op de drie rollen boven in de automaat. Het is voorzien van hold. Het winplan staat op de onder ruit. De winst uit dit basisspel kan naar de Winbank geschreven worden met “Winst Innen” of naar Gewonnen Spelen met de knop “Start/Sparen”.

0/1 Basisspel
Er wordt gegokt tussen 0 of 1 waarbij de kans op 1 99,9 % is. 1 levert 1 punt op, 0 niets. De winst van het 0/1-spel wordt automatisch naar de potten en de Gewonnen Spelen meter geschreven.

Vervolgspel
De All stars Active heeft vier inzetten in het vervolgspel, 5, 10, 20 en 40. De inzet kan gekozen worden met de knop “Inzet 5-10-20-40”. Het 0/1-Basisspel is verplicht voor ieder vervolgspel. Start kort indrukken om het 0/1-spel te spelen. Start nogmaals indrukken om het vervolgspel te spelen. Het vervolgspel bestaat uit All Stars spellen (respectievelijk 1, 2, 3, en 5 spellen op inzet 5, 10, 20 en 40). Door start telkens kort in te drukken, wordt het resultaat van ieder All Stars spel getoond op het Prijs display (maximale prijs per All Stars spel is 200 punten). Bij ingedrukt houden van de start knop tonen de rollen het totale resultaat van deze spellen (maximaal 1000 op inzet 40, op elke inzet op 5 winlijnen).

Max 200 en 1000 punten
Een pot mag maximaal slechts 200 punten bevatten. De 10 potten bevinden zich op het grafische display in de onderruit. Als na het bijtellen van een prijs een pot het maximum van 200 punten bevat, worden deze 200 punten automatisch naar de Winbank geschreven. Als na het bijtellen van een prijs meer dan 1000 punten in Gewonnen Spelen staan, worden één of meerdere potten naar de Winbank geschreven, totdat het totaal van de potten minder dan 1000 punten is.

Active systeem
Het Active systeem beschermt de speler tegen mogelijke prijsoverschrijding.

Active UIT
Indien Active UIT staat, zal bij voldoende punten in Gewonnen Spelen automatisch het gekozen vervolgspel gespeeld worden. Dit is de conventionele manier van spelen. Indien het aantal actieve potten gering is, en de gewonnen prijs zeer groot (tot wel 1000 punten), kunnen veel punten verloren gaan. Op de onder ruit knippert de tekst; “Kies Active voor max winst bovenspel”. Dit om deze speler aan te sporen toch Active te gaan spelen. Dit kan door met de knop “Kies spel/ Active”, een basisspel te kiezen. Alleen met een bassisspel (0/1-spel of basisrollen spel) kunnen nieuwe potten worden geactiveerd.

Active AAN (standaard)
Indien Active AAN staat, zal bij voldoende punten EN voldoende actieve potten het gekozen vervolgspel gespeeld worden (inzet 5, 5 potten met elk ten minste 1 punt, inzet 10, 10 potten met elk ten minste 1 punt, inzet 20, 10 potten met elk ten minste 2 punten, en inzet 40, 10 potten met elk ten minste 4 punten). De speler is zo verzekerd van maximale prijzen in het vervolgspel. Active staat dan ook standaard aan.

Specificaties

Datum toelating: 08/02/2000
Merkteken volgnummer 0951
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet: ,
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Meer foto's

Laat een reactie achter