American Highway

De American Highway is een gokkast van Barcrest uit 1995 en is voor ons een grote onbekende. MAAR… wat een super kast! Vooral de combinatie van het HIGHWAY spel.

Benedenspel:
Het benedenspel speel je op de eerste 3 rollen!
Tijdens het benedenspel gaat er links op de bovenruit een 5e rol draaien. De symbolen zijn Highway 1 tm 6, een Highway met X (die vult willekeurig een HIGHWAY cijfer in), een ? symbool en een stop symbool.

Highway spel:
Heb je alle cijfers van het Highway spel branden dan wordt het feest! Telkens dat een ? komt, krijg je een prijs tussen de 4-200 credits. Maar let op! Krijg je een prijs beneden dan ben je alles kwijt. Dit is ook de reden dat de rol-vasthoud combinatie raar lijkt maar dit is juist om GEEN prijs in benedenspel te krijgen omdat anders je de punten in de plusmeter kwijt bent. Krijg je op 5e rol een stop symbool dan blijven de punten in plusmeter staan maar doven de cijfers 1 tm 6 van highway spel. Vervolgens ga je door naar benedenspel.
Je kunt de PLUSMETER uiteraard ook gewoon nemen.

Geluiden:
Deze zijn echt fantastisch, speel deze kast een tijdje en je vergeet waarom er ooit een random runner is geweest.

Spaarbank:
Linksboven heb je het spaarbank systeem. Elke kolom gaat tot 200 credits, dit betekend dat als je bv. 2x een 8 hebt gespaard dat je dan boven kan spelen tot 400 credits. Spaar je bv 5x 16 credits dan kun je bij inzetten van die 5 spaarbanken spelen tot 1000 credits (5x 200)

Bovenspel:
Inzet is 4 of 16 credits.
Inzet4 is criss cross prijzen op de eerste 3 rollen.
Inzet16 is is criss cross prijzen op rol 1 tm 3 en op rol 2 tm 4.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 28/07/1995
Merkteken volgnummer 0686
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Laat een reactie achter