Atlantis

De gokkast Atlantis van Barcrest is een Fruitautomaat uit 1991 met leuk spel met X en O en met Jokers. Lees hier de spelbeschrijving van de Atlantis MPU4 machine. Dit spel heeft 3 rollen in het basisspel en gebruikt deze tevens voor het subspel. De speler kan zijn gewonnen punten in het subspel inzetten, gokken of innen. Tijdens het subspel zijn alle 5 winlijnen aktief en naarmate de inzet hoger wordt, worden de prijzen hoger.

Op de 3 rollen zijn “overprint” symbolen aangebracht, “X’en”, “O’s” en “jokers”. Wanneer een “X” of een “0” in zicht valt zal deze worden ingevuld in de desbetreffende matrix. Per complete lijn in een matrix krijgt men voor de “X” 4 punten en voor de “0” 8 punten. Wanneer de joker op alle drie de rollen in zicht komt zal deze minimaal 1 symbool in beide matrixen extra invullen.

Wanneer beide matrixen gevuld zijn krijgt men 200 punten. Als extra mogelijkheid heeft de machine een intelligente gok. Deze staat voor het constant automatisch berekenen van voor gokken beschikbaar te stellen punten. Hierdoor onstaat de mogelijkheid om iedere win door te gokken tot precies 200.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 17/12/1991
Merkteken volgnummer 0421
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Meer foto's

Laat een reactie achter