Bandit

De gokkast Bandit van Rouvoet is een eenarmige bandiet uit 1993 met 68000 processor techniek. De Bandit kon je gewoon op de bar zetten in het cafe, het kabinet heet dan ook BarTop.

Spelbeschrijving:
Het basisspel bestaat uit de drie rollen. De prijzen vallen op één winlijn, alleen de kronen geven prijs op elke willekeurige combinatie. Verder kent het basisspel een hold mogelijkheid. Winst uit het basisspel kan gespaard worden met behulp van de spaarkaart om later te gaan gebruiken in het vervolgspel. Met de knop WINST NAAR SPAARKAART wordt de behaalde winst naar de spaarkaart geschreven. (Een getal ter grootte van de behaalde prijs licht op in de spaarkaart en de winst wordt weggeteld). Alle prijzen van 4, 8, 16, 32 en 64 kunnen, mits plaats in de spaarkaart, gespaard worden.

Meteen spelen in het vervolgspel:

Met de knop START / VERVOLGSPEL SPELEN kunt u met de behaalde winst uit het basisspel meteen in het vervolgspel spelen. Na het indrukken van deze knop worden de punten van het winstmeter display naar het spaarmeter display geteld. De maximale winst in het vervolgspel is nu 200 punten.

Het vervolgspel speelt zich eveneens af op de drie rollen. Prijzen worden nu echter “criss-cross” gewaardeerd en er is nu geen hold mogelijkheid. Indien het aantal punten op het spaar- meter display groter of gelijk is aan 16 dan is de inzet per spel 16 punten. Is het aantal punten op het spaarmeter display kleiner dan 16 dan is de inzet per spel 4 punten.

Om met het vervolgspel te kunnen beginnen moeten er gespaarde punten uit de spaarkaart opgeroepen worden. Met de knop SELECTEER PRIJS UIT KAART kiest u de waarde van de punten die u wilt oproepen. (De op het moment geselecteerde waarde knippert in de spaarkaart) Met de knop KAARTPRIJS NAAR SPAARMETER worden de gespaarde punten uit de spaarkaart naar het spaarmeter display geschreven. Er kan maar één soort punten tegelijkertijd naar de spaarmeter geschreven worden. (Er kunnen dus geen 4-prijzen en 8-prijzen tegelijkertijd naar de spaarmeter geschreven worden).

1000 punten

De maximaal te behalen winst in het vervolgspel is afhankelijk van het aantal keer dat er punten uit de spaarkaart naar de spaarmeter zijn geschreven. Als u bijvoorbeeld twee keer een bepaalde prijs naar de spaarmeter schrijft wordt het maximaal te behalen aantal punten in het vervolgspel 2 x 200 = 400 punten. Bij 5 dezelfde punten is dan de maximaal te behalen. winst 5 x 200 = 1000 punten.

Gokken in het vervolgspel

Ten alle tijden kan er met de punten die op het spaarmeter display staan gegokt worden. Indien u op de knop ROLLEN LOS GOKKEN drukt worden maximaal 100 punten naar de winstmeter geschreven. Vervolgens wordt dit aantal nul of verdubbelt. Ingeval van verdubbeling worden de punten van de winstmeter weer naar de spaarmeter geschreven.

Specificaties

Datum toelating: 29/09/1993
Merkteken volgnummer 0563
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags:

Laat een reactie achter