Barney Mania

De gokkast Barney Mania van Barcrest gaat natuurlijk over Raymond van Barneveld. Barney Mania is een fruitautomaat uit 2004 en gaat over gokken en darten.

Spelbeschrijving Barney Mania:

Er is een basisspel, een 1/0 spel en een bovenspel. De gewonnen punten van het basisspel kunnen gegokt worden of direct overgezet worden naar de Totaal meter om bij voldoende punten en meters, het vervolgspel te kunnen spelen.
Met het bekende 1/0 spel kunnen punten overgezet worden naar de Totaal meter, om van daaruit het vervolgspel te kunnen spelen. Ook kunnen deze punten gegokt worden naar maximaal 32 punten, om zo sneller punten naar de Totaal meter te kunnen overzetten.

Bij deze machine is er nog het Dart Feature in het basisspel:
Als 3 pijlen op de winlijn verschijnen, of tijdens het gokken op de DART terecht komt, start het dart feature. Door op het juiste moment op Hold B te drukken, wordt het verticale lampje
gestopt, en door op Hold C te drukken wordt het horizontale lampje gestopt. De betreffende coördinaat licht nu op. De punten worden in het Score display gezet. De score wordt
procentueel verdeeld over Dart win 1 en Dart win 2, steeds een veelvoud van de stake. Nadat 3 pijlen gegooid zijn, heeft de speler 50% kans om één van de 2 Dartwin meters te winnen.

Het vervolgspel van de BARNEY MANIA kan gespeeld worden op 2 verschillende inzetten:
– Inzet 5, op 5 winlijnen. Het Dartfeature is ook hier actief bij 3 dartsymbolen, met het verschil dat ze hier criss cross zijn. De score wordt verdeeld over Dart win 1 en Dart win
2, steeds een veelvoud van de stake. Nadat 3 pijlen gegooid zijn, heeft de speler 50% kans om één van de 2 Dartwin meters te winnen.

– Inzet 10, op 5 winlijnen. Het Dartfeature is ook hier actief bij 3 dartsymbolen, criss cross en er zijn 5 pijlen te gooien. De score wordt verdeeld over Dart win 1 en Dart win 2, steeds een veelvoud van de stake. Nadat 3 pijlen gegooid zijn, heeft de speler 50% kans om één van de 2 Dartwin meters te winnen.

Specificaties

Datum toelating: 05/03/2004
Merkteken volgnummer 0622
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter