Batman

Deze Batman multiplayer gokkast is een meerspeler aangevuld met Joker en Bane kabinet. Batman is gemaakt door bellfruit en komt uit 2017. Ivm rechten wordt deze kast niet meer gemaakt. Dit Bellfruit Casino Look cabinet maakt gebruik van het Scorpion-6 platform. Het spelprogramma zit niet in (E)PROMS, maar in het geheugen van het moederboard. Deze karakters uit de The Dark Knight trilogie vormen samen een meerspeler. Minimaal 2 tot maximaal 32 speelplaatsen in een willekeurige mix mogen onder dit merkteken aan elkaar gekoppeld worden.

Basisspel
Het basisspel heeft een inzet van 10, 20, 30 of 40 punten. Het basisspel wordt gespeeld met 99,99% kans op inzet en 0,01% kans op 2x Inzet. Het resultaat wordt op de Supermeter geboekt.

Spins
De speler krijgt 10, 20, 30 of 40 spins met minimaal 3 seconden spin speeltijd. De Spinsmeter toont het aantal resterende spins in het clubspel. Wanneer deze 0 wordt, dient een nieuw basisspel gespeeld te worden. Is de Supermeter 0, dan moet de speler wachten tot de Spinsmeter 0 is.

Clubspel
In het Clubspel kunnen 1 (5 winlijnen) of 2, 5, 10, 20, 40 of 80 (10 winlijnen) punten worden ingezet. Naarmate de speeltijd afneemt en/of de het aantal Supermeter punten toeneemt, kan er hoger worden ingezet. Zodra het mogelijk wordt een hogere inzet te kiezen, zal de desbetreffende INZET knop gaan knipperen.

Wild
Op rollen 2 en 3 komen Wild symbolen voor. Het Wild symbool telt voor iedere ander symbool. Indien het Wild symbool geen win oplevert, wordt deze 1x vastgehouden (VAST onder de rol verlicht) en wordt een win met deze Wild met de X-factor vermenigvuldigd (max.win 16000 punten). Bij 2 Wilds zonder win zal de Wild met de beste winkans vastgehouden worden.

Meters
Wordt de Supermeter groter dan 10000, dan wordt, voordat een nieuw spel start, een deel van de Supermeter geïnd tot net onder 10000. Met NEEM SUPERMETER kan de gehele of delen van de Supermeter opgenomen worden. De Supermeter kan alleen opgenomen worden indien de Spins meter 0 is. Wanneer de Puntenmeter de 2000 grens passeert, wordt de overschrijding automatisch uitbetaald. Bij handmatige uitbetaling ligt de grens op 80000 punten en wordt bij overschrijding om de beheerder verzocht.

Specificaties

Datum toelating: 02/10/2017
Merkteken volgnummer 9699
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter