Big Champ

De Big Champ is een gokkast van Eurocoin in een barcrest kabinet met MPU3. Dit is een fruitmachine uit 1988 en niet zo heel erg bekend. De manual van deze gokkast is bij ons aanwezig. Voor meer info klik op CONTACT onderaan deze pagina.

BIG CHAMP SPELINFORMATIE

1.1 SPELBESCHRIJVING

Het spel is gebaseerd op een drie roller. Op deze rollen komen OXO symbolen voor tbv het OXO-spel en fruit symbolen tbv het featurespel; het SUPER spel.

Werp geld in de automaat: de credits verschijnen op het rechter gedeelte van het display; het credit-display. (1 kwartje = 1 credit, 1 gulden = 4 credits, 1 rijksdaalder = 10 credits en een vijf gulden muntstuk = 20 credits). Door het drukken op de START-OXO knop wordt het OXO-spel gestart. De drie rollen gaan draaien. Ieder OXO spel kost één credit. Na enkele seconden stoppen zij een voor een, van links naar rechts. Met het OXO spel is het mogelijk om in één spel 5, 10 of 25 Superpunten te winnen. De OXO rollen kennen geen hold. Indien op de OXO-winlijn een combinatie staat welke op de OXO winkaart voorkomt, dan wint men Superpunten. Deze Superpunten staan in het midden van het display, het Super punten-display. Het is onmogelijk om het OXO spel verder te spelen wanneer er punten op het Superpunten-display staan. Men moet nu het Superspel spelen. Men komt pas weer in het OXO-spel wanneer er geen Superpunten meer zijn.

In het SUPERSPEL kan men kiezen uit verschillende inzetten. Een inzet houdt in dat men per spel één of meer superpunten inzet voor een evenredige hoge prijs.

De machine kiest automatisch de hoogst mogelijke inzet. Met behulp van de INZET knop kan een lagere inzet gekozen worden. Heeft men in een bepaalde inzet een holdpositie dan is het niet mogelijk om deze hold optie naar een hogere inzet mee te nemen. Het is wel mogelijk om een lagere inzet te kiezen en de hold optie te behouden.

Het SUPERSPEL heeft een automatische hold.
Is er in een bepaalde inzet een holdoptie verkregen en gebruikt dan zal het spel erna geen hold geven.

Als men een prijs wint in het Super-spel dan gaat deze prijs naar het linker gedeelte van het display, het BANK-display. Tevens gaat de “BANK MAXIMUM 200” waarschuwingslamp knipperen; dit betekent dat als men verder speelt met het Super-spel en totaal meer dan 200 credits wint, men nooit meer dan 200 credits uitbetaald krijgt. Tevens verliest men de superpunten welke nog in het SUPER-display resteren. Wil men echter voortijdig stoppen met het Super-spel omdat men niet het risiko wil lopen boven de 200 te komen en daardoor Superpunten te verliezen, dan drukt men op de “Neem Win en Stop” knop. Nu worden de resterende Superpunten op de Bank gezet en opgeteld bij de reeds gewonnen Bankpunten.
Hierna worden Bankpunten overgezet naar het CREDIT-display. Deze Bankpunten kan men niet gokken.

Heeft men het Super-spel beëindigd door de Superpunten op te spelen dan kan men de prijs op het BANK-display gokken of over zetten naar het CREDITS-display.
Indien er 100 of minder Bankpunten zijn, kunnen deze gegokt worden. Dit gokken gaat tussen DUBBEL/NIETS met behulp van de START/GOKKEN knop.
Wil men de Bankpunten naar het Credit-display overzetten, drukt men op de NEEM WIN knop. dan

Indien na het beeindigen van het Superspel slechts 2 Bankpunten zijn behaald, dan worden deze automatisch gegokt.

Af en toe zullen er op een willekeurig moment 5 Superpunten in het Super-display worden gezet. Dit wordt de MISTERY BONUS genoemd.

Specificaties

Datum toelating: 09/11/1988
Merkteken volgnummer 0185
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter