Big Shot

De gokkast Big Shot is een artikel 13 speelautomaat en als Dutch Shots ook leverbaar als artikel 12 machine. De Big Shot zit in een nieuw Atom cabinet op basis van Eclipse. Het heeft een volledig nieuwe deur met groot glasoppervak met led verlichte rand. RGB LED verlichte rand en naam zorgt voor prachtig effect. De muntproever is een nieuwe Crane V2Eagle muntproef.

Spelbeschrijving:

Rollen basisspel
Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn. 2-, 3- en 4 wins geven prijs, alleen vanaf links. Het Big Shot wild symbool telt voor elk symbool. Een hoefijzer 2 op lijn geeft een mystery win tussen 2 en 100. Een win (150 punten of minder) kan dubbel of niets gegokt worden met de KOP/MUNT knoppen.

Clubspel
Met de KIES INZET knop kunnen in het clubspel 5,10 of 20 punten ingezet worden.
Clubspel: 10 winlijnen (de klassieke ‘5 vanaf links en 5 vanaf rechts’). Er zijn alleen 3-op-lijn wins, behalve de hoefijzersymbolen. Gewonnen punten worden op de Clubmeter bijgeteld. De Multiplying Wild feature en de Mystery Hoefijzer feature zijn actief in het clubspel. Op de 2 buitenste rollen bevinden zich WILD-symbolen. Deze tellen voor elk symbool behalve voor het hoefijzersymbool.

Maakt de wild deel uit van een prijs, dan krijgt de speler een ‘SCHIETEN MAAR’ feature op de vermenigvuldigings ladder. Met de waarde die geschoten wordt, wordt de desbetreffende win vermenigvuldigd.

Mystery Hoefijzer feature (alleen in het clubspel)
Op rol 2 en 3 in het bovenspel bevinden zich hoefijzersymbolen. Per 2 symbolen in criss cross, winnen de waarde op de hoefijzermeter; als er 2 symbolen op rol 2 zijn en 2 symbolen op rol 3 heb je 4 hoefijzerprijzen en win je 4x de meter. Deze meter verandert elk spel.

Clubmeter
Wordt de Clubmeter groter dan 300, dan wordt, voordat een nieuw spel start, een deel van de Clubmeter betaald tot onder 300.

Specificaties

Datum toelating: 24/07/2017
Merkteken volgnummer 9696
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter