Black Bull

De gokkast Black Bull is een barcrest fruitmachine die in 2000 op de markt kwam nog met TK nummer (0930). Begin 2002 kwam Black Bull wederom met de euro met mystery prijzen met de stier in het beneden spel maar ook in het bovenspel. Lees de uitgebreide game review van de Black Bull hier beneden. De manual is bij ons te raadplegen.

Spelbeschrijving van de Black Bull:

Basisspel
Black Bull gebruikt drie rollen voor het basisspel. Er zijn 2- en 3-in-lijn prijzen op één winlijn mogelijk. Bovendien leveren 2 en 3 Black Bullsymbolen kriskras in zicht respectievelijk 2-200 punten op (2 symbolen op rollen A en B) en 4-200 punten op (3 symbolen op rollen A, B en C). Gewonnen punten kunnen worden geïnd of gespaard in één van de vijf meters.

Voor de overstap naar het vervolgspel moet de speler eerst een 0/1-spel spelen. De panelen WIN 1 en 0 knipperen afwisselend. Licht WIN 1 op na het indrukken van START/SPAREN – dit gebeurt in 99,99% van de gevallen – dan wint de speler 1 punt. De speler heeft nu de volgende mogelijkheden:
– hij kan dit punt innen (geeft 20% kans op 4 punten);
– hij kan dit punt naar een van de meters overzetten door kort op START/SPAREN te drukken;
– hij kan automatisch het vervolgspel spelen door lang (of twee keer snel) op START/SPAREN te drukken (het punt wordt automatisch in de meter met de laagste waarde geplaatst, waarna het vervolgspel start).
Het vervolgspel kan worden gespeeld op inzet 5 en 20 (elk met een eigen prijzenschema).

Inzet 5
alle combinaties van 3 gelijke symbolen gelden kriskras; 2 Black Bullsymbolen (kriskras) leveren een mysteryprijs van 5-200 punten; 3 Black Bulls 10-200 punten.

Inzet 20
alle combinaties van 3 gelijke symbolen gelden kriskras en elk Black Bullsymbool in zicht geeft een mysteryprijs van 10-200 punten.

Specificaties

Datum toelating: 11/12/2001
Merkteken volgnummer 0565
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Meer foto's

3 Reacties op “Black Bull”

 1. Huib schreef:

  Hallo,

  Ik ben in het bezit van deze blackbull gokkast, en zou heel graag ook de beschikking hebben over een handleiding van deze machine. Is het mogelijk dat ik deze toegestuurd krijg?

  M.v.g. Huib

 2. Quinten schreef:

  Ik ben ook in het bezit van deze kast en ben benieuwd of er ook een vrij spel modus op zit?

 3. Dekker schreef:

  Ik heb ook een black bull maar geen handleiding
  Is het mogelijk dat ik die ook kan krijgen

Laat een reactie achter