Black Cherry

De Black Cherry is een gokkast van JPM uit 1987 met 3 rollen met fruit symbolen en de 4e rol met functiesymbolen en gok kansen. De 4e rol van Black Cherry wordt geactiveerd in de gokmodus door een conventionele winnende combinatie of in de functiemodus door een bovenliggend ‘spel’-symbool dat verschijnt in een niet-winnende combinatie. Dit spel is de opvolger van de Super Reel.

Spelbeschrijving en Features:

SUPER STREAK
Super Pijl verkregen op de functierol wordt opgebouwd totdat alle vier de super streak-pijlen zijn verlicht, en dan zorgt de volgende voorwaartse pijl ervoor dat alle drie de rollen naar een nieuwe combinatie draaien, met een kans op herhaling tot 5 keer.

PICK A WIN
Zodra vier pick-a-win-pijlen zijn verlicht door de functieroloverdracht, zorgt de volgende pijlvooruitgang ervoor dat de rollen draaien naar een winnende combinatie met een kans op herhaling tot 5 keer.

SUPER STAP
Wanneer superstap wordt bereikt op de functierol, heeft de speler de kans om een, twee of drie superstappijlen aan te steken die kunnen worden gebruikt bij het volgende spel.

BLACK CHERRY FEATURE
Wanneer Black Cherry-score op de functierol verschijnt, worden de Black Cherry-prijskolommen tot 3 posities opgeschoven. Wanneer de zwarte kers op de feature rol verschijnt, zal een zwarte kers op de winlijn het hele bijbehorende functiepaneel verlichten. Een zwarte kers boven of onder de winlijn zal respectievelijk het bovenste of onderste segment van het bijbehorende functiepaneel oplichten. Wanneer Black Cherry-mix op de feature rol verschijnt, mag de speler willekeurig de verlichte Black Cherry-functiepanelen mengen. Met de Black Cherry-bonus op de feature rol kan de speler willekeurig een extra Black Cherry-segment aansteken. Wanneer 2 of 3 black cherry feature panelen branden, wordt de aangegeven beloning uitbetaald.

Specificaties

Datum toelating: 06/11/1987
Merkteken volgnummer 0118
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter