Black Hole 2

De Black Hole 2 is een gokkast van Maygay en geimporteerd door Twentse Automaten Central (T.A.C.). De Black Hole 2 is een speelautomaat die opgebouwd is rond een basisspel met fruitprijzen. Maar ook met een STARPOT, een BEST WIN GOKLADDER en een 20 punten spaarpot. Het bovenspel kan tot 200 of tot maximaal 1000 punten gespeeld worden. Met spelonderbreking tot 200 via wins uit het basisspel. Via de “20 punten spaarpot” tot maximaal 1000 punten.

Spel beschrijving.
Beste Win gokladder:
Prijzen uit het basisspel kunnen gegokt worden in de best win gokladder. De betreffende kans staat onder elke stap aangegeven met een groen/rode balk.
Een win uit de gokladder kan geïnd of gespaard worden. Bij innen komen de punten op de creditmeter. Alle prijzen kunnen gespaard worden tot max 200 in de TOTAAL METER.
Een 20 prijs kan men ook sparen in de “20 PUNTEN SPAARPOT”, max 25 potten.

STARPOT:
De STARPOT van de BLACK HOLE heeft 3 afzonderlijke potten. Elk spel is er 1 pot actief. Dit wordt aangegeven door het verlichten van het “ACTIEF veld onder de desbetreffende pot. Een actieve STARPOT wordt met een ster bijgevuld indien er een BLUE STAR op winlijn valt.
BLUE STARS zitten alleen op de derde rol. Elke pot bestaat uit 7 sterren. Indien deze alle 7 verlicht zijn worden automatisch 20 punten naar de gokladder gezet.
Deze kunnen dan worden gegokt, gespaard of geïnd.

BOVENSPEL:
Het bovenspel in de BLACK HOLE is een 3 rollen bovenspel, met 5 verschillende wincombinaties. De machine kiest automatisch de hoogst mogelijke inzet.
Win’s uit de gokladder kunnen naar de TOTAAL METER gezet worden. De machine geeft dan de mogelijkheid om toch het basisspel verder te spelen (spelonderbreking) om meerdere wins te sparen in de TOTAAL METER. Het maximum voor het bovenspel blijft wel 200.
Indien men via de 20 punten spaarpot het bovenspel speelt is het maximaal te halen aantal punten afhankelijk van het aantal overgezet potten.
Bij I pot 200,
bij 2 potten 400.
bij 3 potten 600,
bij 4 potten 800 en
bij 5 of meer potten 1000.
Door drukken van de knop “naar TOTAAL METER” zullen alle in de spaarpot aanwezige punten overgezet worden. Deze zullen eerst opgespeeld of geïnd moeten worden om het basisspel weer actief te maken.

Specificaties

Datum toelating: 01/10/1996
Merkteken volgnummer 0753
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet: ,
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter