Black Magic

De Black Magic is een gokkast van JvH Gaming in het Cretus V12 kabinet. De Black Magic is een fruitautomaat uit 2002.

Basisspel
De Black Magic heeft twee soorten basisspelen. Met de knop “Kies Spel” kan het basisspel gekozen worden. Het basisrollen spel wordt gespeeld op de drie onderrollen op 5 winlijnen. Het basisrollen spel is voorzien van hold. Het winplan staat op de onder ruit.
De winst uit dit basisspel kan naar de Winbank geschreven worden met “Neem Win” of naar de Spaarbank met de knop “Start/Sparen”.

In het basis 0/1-spel wordt gegokt tussen 0 of 1. De kans op 1 is 99,9 %. 1 levert 1 punt op, 0 niets. De winst van het 0/1-spel wordt automatisch naar de spaarbank geschreven.

Vervolgspel
Bij voldoende punten EN voldoende spaarbanken wordt automatisch het vervolgspel geselecteerd. De rollen tonen het resultaat van de BM subspellen. Met de “Kies Inzet” knop kan gekozen worden tussen het inzet 5 spel (1 spel), het inzet 10 spel (8 spellen) en het inzet 20 spel (10 spellen) op de drie onderrollen op 5 winlijnen. Op inzet 5 zijn ook de Black Magic “1” symbolen actief met een mystery prijs op de eerste schijf (20-200).
Op inzet 10 de “1” en de “2” symbolen met een mystery prijs op de eerste schijf (20-200) en op de tweede schijf (20-300). Indien beide prijzen zilver kleurig zijn, wordt ook de linker bonus gewonnen (zilver). Op inzet 20 de “1”, “2” en de “3” symbolen met drie mystery prijzen (20-200, 20-300 en 40-400). Indien de prijzen op de eerste twee schijven allebei zilver kleurig zijn wordt de linker bonus gewonnen (zilver), indien drie keer goud kleurig de rechter bonus (goud). De joker symbolen zijn wild, behalve voor de black magic symbolen.
Bij voldoende punten maar onvoldoende spaarbanken kan de speler met de “Kies Spel” knop zelf het vervolgspel spelen. De speler riskeert dan wel prijsoverschrijding (speelt niet Aktief)! Het 0/1-Basisspel is verplicht voor ieder vervolgspel. Start kort indrukken om het 0/1-spel te spelen. Start nogmaals indrukken om het vervolgspel te spelen.

Max 200 en 1000 punten
Een spaarbank mag maximaal slechts 200 punten bevatten. De 50 spaarbanken bevinden zich op het grafische display in de boven ruit. Als na het bijtellen van een prijs een spaarbank het maximum van 200 punten bevat, worden deze 200 punten automatisch naar de Winbank geschreven. Als na het bijtellen van een prijs meer dan 1000 punten in de Spaarbank staan, worden één of meerdere spaarbanken naar de Winbank geschreven, totdat het totaal van de spaarbanken minder dan 1000 punten is.

Winst Nemen
De speler kan met “Neem Win” de hoogste spaarbank naar de Winbank schrijven. De 1, 2, 3 of 4 punten die eventueel in de spaarbank overblijven worden gegokt naar 0 of 5. De speler kan met de knop “Nemen Winbank” punten uit de Winbank naar Punten schrijven.

Specificaties

Datum toelating: 28/01/2002
Merkteken volgnummer 0519
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags:

Laat een reactie achter