Blackjack Club

De Blackjack Club is een gokkast van Barcrest uit 1991 en eigenlijk een kopie van de 21 Club. Uitgebracht in Vantage kabinet met MPU4.

Spelbeschrijvinq van 21 Club maar zelfde dus voor de Blackjack Club:

Dit spel is gebaseerd op een drie rollen bassisspel, waarbij gewonnen punten kunnen worden aangeboden aan een 2 rollen winpuntenspel met een variabele inzet tussen 4 en 100 gewonnen punten.
In het basisspel kan de speler m.b.v. kaartsymbolen op de derde rol twee matrix features vullen die dan een mystery prijs geven.
De speler kan zijn gewonnen punten in het winpuntenspel inzetten, gokken (d.m.v. een zwart-rood gok ) of innen. Het winpuntenspel is gebaseerd op het kaartspel “een-en-twintigen”.
Nadat de eerste kaarten voor de speler en de bank automatisch verschijnen kan de speler zijn inzet kenbaar maken. Daarna speelt de speler totdat hij de 21 punten passeert, hij past of hij precies 21 punten heeft.
In dit laatste geval wint de speler altijd en zal de bank niet meer spelen. Speelt de speler “kapot” dan wint de bank automatisch.
Indien de speler past, speelt de bank totdat zij 17 of meer punten heeft.
Wint de speler, dan verdubbeld zijn inzet. Wint de bank echter, dan gaat de inzet van de speler verloren.
Een speler met 7 kaarten en nog niet ‘kapot” wint altijd. De bank wint bij gelijk.
Tijdens het spelen van het winpuntenspel kan de speler gebruik maken van de bonus gok die de speler de gelegenheid geeft om zijn gewonnen punten (maximaal 100) terug te halen naar het basisspel en opnieuw te gokken.
Eventueel kan de speler dan weer besluiten om terug te gaan naar het winpuntenspel.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 10/12/1991
Merkteken volgnummer 0414
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Laat een reactie achter