Bonus Bank

De Bonus Bank gokkast van JPM uit 1988 met 3 rollen en een aantrekkelijk bovenspel. Het bovenspel heeft wel wat weg van de super reel. In het bovenspel zag je bankbiljetten van 25 gulden. Manual is in ons bezit!

SPEL BESCHRIJVING Bonus Bank

Bonus Bank is een voor de Nederlanse markt ontworpen spel. Deze automaat heeft 3 brede rollen die conventionele fruitsymbolen vertonen met daar overheen nummer, munt, bonus spin en bonus letter symbolen.

Na het verzamelen van de letters in de naam “BONUS BANK” wordt de speler een extra themaspel aangedboden. Verschillende van de deze themaspelen grijpen op elkaar in en verhogen de kans op een jackpot of een andere hoge win aanzienlijk.

Na iedere behaalde win met uitzondering van de jackpot, wordt de uitgebreide mogelijkheid zijn win te verhogen aangeboden. Hierbij kan een speler zelf zijn inzet bepalen.

1.1 HET BEHALEN VAN EEN THEMA SPEL

Een themaspel kan worden behaald door het verzamelen van de letters in de naam “BONUS BANK”. Al de letters moeten verzameld worden gedurende 1 spel. De speler wordt een aantal hulpmiddelen geboden om het verzamelen van deze letters in 1 spel mogelijk te maken.

Nummers

Elke spelrol heeft een aantal symbolen met de overgedrukte nummers 1. 2. en 3. Het behalen van deze symbolen op de winlijn, verlicht het aantal aangegeven letters in de naam “BONUS BANK”. Het verlichten van de naam gaat van links naar rechts.
Bijvoorbeeld:
een totaal van 4 behaald, verlicht “BONU”.

Bonus spin
Elke spelrol heeft een symbool met de tekst “Bonus spin” er overheen gedrukt. Het behalen van dit symbool op de winlijn geeft de speler recht op een extra spel (rollen spin). De reeds behaalde letters van de naam “BONUS BANK” blijven gedurende deze spin staan. De met deze spin behaalde letters worden nu bij de reeds eerder bepaalde letters opgeteld.

Bonus letter
De tweede spelrol heeft een symbol met de tekst “Bonus Letter” er overheen gedrukt. Het behalen van dit symbool op de winlijn verlicht het aantal behaalde letters in de naam “BONUS BANK” van rechts naar links. De van rechts naar links behaalde letters blijven staan, totdat al de letters verzameld zijn.

Hold
Doormiddel van de HOLD knoppen kan de speler het behaalde aantal nummers eenmaal vasthouden en meenemen naar het volgende spel.
De met HOLD behaalde nummers worden worden bij de nummers behaald in het vorige spel opgeteld.

1.2 DE VERSCHILLENDE THEMA SPELEN

Na het volmaken van al de letters in de naan “B0NUS BANK”, wordt de speler een themaspel aangeboden. Dit gebeurd door het snel achtereenvolgens oplichten, van al de thema spelen.

De speler bepaald nu door het bedienen van de START/SELECT knop wanneer hij dit achtereenvolgens oplichten wil stoppen. Het spel dat nu verlicht is zal worden aangeboden. De volgende themaspelen zijn voorhanden.

1.2.1 Verhoogt stap
Het aantal stappen dat men nodig heeft op een bepaalde win combinatie op de winlijn te realiseren wordt verhoogt met 1. Na het behalen van deze ene stap heeft de speler een herhaal kans op nog meer extra stappen.

Het aantal behaalde stappen vervalt bij een succesvolle twee punten gamble. De stappen worden benut zodra het thema spel “STAP ACTIEF” behaald is.

1.2.2 Stap actief

Indien dit themaspel behaald wordt kunnen de behaalde stappen gebruikt worden. De machine geeft automatisch aan wat de hoogste win is die met behulp van de stappen behaald kan worden. De speler bepaald doormiddel van de STAP knop of hij de aangeboden win neemt, of dat hij wacht tot er in een volgend spel een betere win aangeboden wordt.

Stap actief vervalt bij een succesvolle tweepunten gamble.

1.2.3 Joker 7’s
Dit themaa pel verhoogt de kans op een jackpot (3 7’s op de winlijn) aanzienlijk. Iedere keer dat het spel behaald wordt zal de JOKER 7 onder een volgende rol verlicht worden.

De JOKER 7’s vervallen alleen indien zij gebruikt worden.

1.2.4 Super 7’s

Dit thema spel maakt het mogelijk om de aangeduide “POT B0NUS” te winnen. De POT BONUS bestaat uit twee tellers. De aangeduide teller wordt met 4 punten verhoogt indien een symbool met een overgedrukt muntje op de winlijn valt. Na ieder spel kan er een andere teller aangeduid worden. De super 7 panelen geven aan welke kombinatie op de winlijn behaald moet worden in de aangeduide pot te kunnen winnen. Deze panelen zijn 77-, 7-7, -77. Ieder keer als het spel behaald wordt, zal een volgend paneel opgelicht worden.

De aangeduide pot en de verlichte super 7 panelen vervallen bij een succesvolle tweepunten gamble.

1.2.5 pot bonus
Dit themaspel Verhoogt de aangeduide pot met 100 punten.

1.2.6 Bonus bank
Dit themaspel bestaat uit een 20, 40, 100 en 200 in kolom. Iedere kolom bestaat uit 10 posities. De speler dient al deze posities vol te spelen voordat de bijbehorende win toegekend word. Als het themaspel behaald worden zullen die verschillende kolommen achtereenvolgens aangeduid worden. De speler bepaald doormiddel van de START/SELECT knop wanneer dit achtereenvolgens aanduiden stopt. In de nu aangeduide kolom zal een volgende positie verlicht worden. Hierna wordt de speler een herhaal kans aangeboden in nog meer posities in de aangeduide kolom te kunnen verlichten.
De verlichte posities in een kolom vervallen alleen indien de kolom volledig verlicht en toegekend is.

1.2.7 Win klim
Dit themaspel geeft de speler de kans een win tussen 4 en 200 punten te winnen.

1.3 DE WINBANK

De winbank geeft de speler een uitgebreide mogelijkheid zijn initiele win te verhogen. Hierbij kan de speler zelf bepalen wat zijn inzet is. Al de behaalde wins met uitzondering van de pot bonus win worden aangeduid in de winbank. De winbank bestaat uit een f1,- f5,- en een f25,- kolom.
De gamble kan constant herhaald worden tot en maximum van 200 punten. Een voorwaarde die geld voor de winbank is dat wins behaald uit 1 spel nooit hoger mogen zijn dan 200 punten, hierdoor kan het voorkomen dat alhoewel er posities in f25,- (100) kolom verlicht zijn deze kolom niet geselecteerd kan worden.

Specificaties

Datum toelating: 07/12/1988
Merkteken volgnummer 0193
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , ,

Meer foto's

1 Reactie op “Bonus Bank”

  1. erwin schreef:

    leuke kast, heeft alleen genoeg gekost omdat je “niks voor een ander wilde laten staan” dus vaak doorging om zoveel mogelijk features er weer af te spelen, met natuurlijk de nodige kosten 😉

Laat een reactie achter