Bonus Reels

De Bonus Reels is een gokkast van Cretus voor de gokhallen. De Bonus Reels zit dan ook in een echt casino kabinet. De kast komt uit 2003.

Spelbeschrijving:

Basisspel
De Bonus Reels heeft twee soorten basisspelen. Met de knop “Kies Spel” kan het basisspel gekozen worden. Het basisrollen spel wordt gespeeld op de drie onder rollen op 5 winlijnen. Het basisrollen spel is voorzien van hold. Het winplan staat op de boven ruit (gele prijzen). De sterren geven een mystery prijs tussen 10 en 100. Prijzen kunnen met de “gamble” knop worden gegokt of direct naar de Winbank geschreven worden met “Neem Win” of naar de Spaarbank met de knop “Start/Sparen”. In het basis 0/1-spel wordt gegokt tussen 0 of 1. De kans op 1 is 99,9 %. 1 levert 1 punt op, 0 niets. De winst van het 0/1-spel wordt automatisch naar de spaarbank geschreven.

Vervolgspel
Bij voldoende punten EN voldoende spaarbanken wordt automatisch het vervolgspel geselecteerd. Met de “Kies Inzet” knop kan gekozen worden tussen het inzet 5 spel en het inzet 10 spel op de drie onder rollen (27 winlijnen).
Drie sterren geven recht op de Bonus met op inzet 5 twee extra kansen op de bonus en op inzet 10 vier extra
kansen. Door op start te drukken worden er een aantal lampjes op de bonus cirkel verlicht. Het aantal lampjes
verlicht in de cirkel bepaalt de herhaalkans. Op inzet 10 telt de joker op de middelste rol voor elk symbool (in
combinatie met een ander symbool) indien deze is verlicht. Bij voldoende punten maar onvoldoende spaarbanken kan de speler met de “Kies Spel” knop zelf het vervolgspel spelen. De speler riskeert dan wel prijsoverschrijding (speelt niet Aktief)!
Het 0/1-Basisspel is verplicht voor ieder vervolgspel. Start kort indrukken om het 0/1-spel te spelen. Start nogmaals indrukken om het vervolgspel te spelen.

Max 200 en 1000 punten
Een afzonderlijke spaarbank mag maximaal slechts 200 punten bevatten. De 50 spaarbanken bevinden zich op het grafische display in de boven ruit. Als na het bijtellen van een prijs een spaarbank het maximum van 200 punten bevat, worden deze 200 punten automatisch naar de Winbank geschreven.
Als na het bijtellen van een prijs meer dan 1000 punten in de spaarbanken staan, worden één of meerdere
spaarbanken naar de Winbank geschreven, totdat het totaal van de spaarbanken minder dan 1000 punten is.

Winst Nemen
De speler kan met “Neem Win” de hoogste spaarbank naar de Winbank schrijven. De 1, 2, 3 of 4 punten die
eventueel in de spaarbank overblijven worden gegokt naar 0 of 5. De speler kan met de knop “Neem Win” punten uit de Winbank naar Punten schrijven.

Specificaties

Datum toelating: 01/04/2003
Merkteken volgnummer 0635
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter