Born to be Wild

Born to be Wild is een gokkast van AWP design uit 2013 in het Renaissance kabinet. Born to be Wild heeft Pluto 5 techniek.

Spelbeschrijving:

Basis Spel
Het basis spel wordt gespeeld op rol 1 t/m 4 gesitueerd in de onderruit van de machine.

Wild Ladder
M.b.v. de wild symbolen op rol 2 en rol 3 kan de wild ladder gevuld worden. Als alle 5 de posities van de wild ladder gevuld zijn wordt er een prijs gewonnen tussen 2 en 40. Een gewone win zal de wild ladder doven.

Club Spel
Het club spel wordt gespeeld op rol 1 t/m 4 gesitueerd in de onderruit van de machine. Een win wordt gerealiseerd indien een combinatie uit de wintabel verschijnt op een van de 144 winlijnen. Prijzen kunnen (gedeeltelijk) worden vervangen door bonus games.

Club Wild
De wild symbolen op rol 2 en rol 3 tellen voor elk symbool. Is er een wild symbool op rol 2 of rol 3 en er kan geen win meegemaakt worden dan wordt de desbetreffende rol 1x vast gehouden.

Bonus Games Spel
Het bonus games spel wordt gespeeld m.b.v. de cirkel in de bovenruit. Na het starten van het bonus games spel, zal er een licht beginnen rond te draaien in de cirkel en uiteindelijk stoppen op een bepaalde positie. Er zijn 12 stopposities mogelijk
8x win 100
3x 0
1x +4 bonus games

De win van 100 wordt bijgeschreven op de clubmeter. Gaat de clubmeter over zijn maximum heen dan wordt er een gedeelte van de clubmeter uitbetaald zodat deze weer onder het maximum komt. Het bonus games spel wordt net zolang gespeeld zolang er bonus games zijn.

Specificaties

Datum toelating: 11/07/2013
Merkteken volgnummer 7797
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags:

Meer foto's

Laat een reactie achter