Breakout

De Breakout gokkast is een 6 rollen machine van JPM voor de Nederlandse markt. De Breakout zit in het Electra kabinet met impact 3 techniek.

De speler heeft de keuze uit 2 basis spellen en in het bovenspel kan de speler kiezen uit inzet 5 en 10. Het bovenspel is ook direct toegankelijk via het 0-1 spel.

Basis spel
Het basis wordt gespeeld op de 3 onderste rollen (1 winlijn), prijzen worden uitgekeerd zoals is weergegeven op de wintabel. Alle prijzen kunnen direct uitbetaald worden via de Neem Win knop of toegevoegd worden bij de totaal win meter via de Start/Sparen knop.

Gamble
Alle prijzen van het onderspel kunnen gegokt worden in dubbel of niets door middel van de gamble knop. Prijzen kunnen gedubbeld worden tot een maximum van 200 punten.

Boven spel – Inzet 5
Het inzet 5 spel wordt gespeeld op de bovenste 3 rollen. Alle prijzen worden op 5 winlijnen gegeven. Er zijn 3 actieve meters nodig om het bovenspel te spelen. Het maximale aantal actieve meters is 50.

Boven spel – Inzet 10
Zie bovenspel inzet 5 met uitzondering van Silver Balls:

Op inzet 10 wordt er een feature actief als de zilveren ballen criss cross worden weergegeven. De speler krijgt nu een kans om een prijs te behalen in het onderste gedeelte van de gekleurde prijzentabel. Als hij een prijs wint met een pijl naar boven krijgt de speler een extra kans om een prijs te behalen (dit kan doorgaan totdat hij boven in de tabel eindigt). Echter, zodra hij op een prijs komt zonder pijl is het feature afgelopen. De gewonnen prijzen in het feature zijn cumulatief en worden bij het beƫindigen van het feature bijgeschreven in de totaal win meter.

Specificaties

Datum toelating: 03/12/2001
Merkteken volgnummer 0552
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Laat een reactie achter