Caribian Bonus

De Caribian Bonus is een gokkast van Cretus in het V12 kabinet. De Caribian Bonus was 1 van de eerste euro machines die in 2002 op de markt kwam.

Basisspel
De Caribian Bonus heeft twee soorten basisspelen. Met de knop Kies Spel kan het basisspel gekozen worden. Het basisrollen spel wordt gespeeld op de drie onder rollen op 5 winlijnen. Het basisrollen spel is voorzien van hold. Het winplan staat op de boven ruit (gele prijzen). De sterren geven een mystery prijs tussen 10 en 100. Prijzen kunnen met de “gokken” knop worden gegokt of direct naar de Winbank geschreven worden met “Neem Win” of naar de Spaarbank met de knop “Start/Sparen”.
In het basis 0/1-spel wordt gegokt tussen 0 of 1. De kans op 1 is 99,9 %. 1 levert 1 punt op, 0 niets. De winst van het 0/1-spel wordt automatisch naar de spaarbank geschreven.

Vervolgspel
Bij voldoende punten EN voldoende spaarbanken wordt automatisch het vervolgspel geselecteerd. Met de “Kies Inzet” knop kan gekozen worden tussen het inzet 5 spel en het inzet 10 spel op de drie onder rollen (27 winlijnen). Drie sterren geven recht op de Caribian bonus met op inzet 5 twee extra kansen op de bonus en op inzet 10 vier extra kansen. Het aantal lampjes verlicht in de bonus cirkel bepaalt de herhaalkans. Op inzet 10 telt de joker op de middelste rol voor elk symbool (in combinatie met een ander symbool) indien deze is verlicht. Bij voldoende punten maar onvoldoende spaarbanken kan de speler met de “Kies Spel” knop zelf het vervolgspel spelen. De speler riskeert dan wel prijsoverschrijding (speelt niet Aktief)!
Het 0/1-Basisspel is verplicht voor ieder vervolgspel. Start kort indrukken om het 0/1-spel te spelen. Start nogmaals indrukken om het vervolgspel te spelen.

Max 200 punten
Een spaarbank mag maximaal slechts 200 punten bevatten. De 50 spaarbanken bevinden zich op het grafische display in de boven ruit. Als na het bijtellen van een prijs een spaarbank het maximum van 200 punten bevat, worden deze 200 punten automatisch naar de Winbank geschreven. Deze 200 punten plus eventueel de punten die reeds in de winbank stonden worden vervolgens direct automatisch uitbetaald. Hierna volgt een wachttijd van 15 seconde.
Indien de spaarbank (het totaal) boven de 200 komt, zullen een of meerdere (sub-) spaarbanken via de winbank direct automatisch worden uitbetaald. Er volgt geen wachttijd.

Specificaties

Datum toelating: 21/03/2002
Merkteken volgnummer 0517
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter