Cash 2000

De gokkast Cash 2000 is een samenwerking met Elstar (onderdeel van Elam destijds) en Cirsa (onderdeel van Uni7). Cirsa is een spaanse maker van landbased gokkasten.

Spelbeschrijving:
De Cash 2000 heeft een basisrollenspel, het 1/4 spel (kans op 1 = 99,99%) en 4 vervolgspellen. Deze kunnen m.b.v. de “KIES SPEL”-knop worden gekozen.

Basisrollenspel
1/4-spel al dan niet in combinatie met vervolgspel inzet – 5, 3 rollen en 5 winlijnen actief (min. 1 actieve meter) – 10, 3 rollen en 5 winlijnen actief (min. 1 actieve meter) – 20, 4 rollen en 10 winlijnen actief (min. 4 actieve meters) – 40, 4 rollen en 10 winlijnen actief (min. 9 actieve meters) De gekozen vervolgspellen starten alleen bij voldoende punten in de “TOP”-meter én voldoende actieve meters.

Topmeter
De “TOP”-meter geeft het totaal weer van 50 submeters. Het alfanumerieke display geeft het aantal submeters met punten aan (1 t/m 50), de actieve submeter en de hoogste submeter. Prijzen vanaf het basisspel worden in de laagste submeter bijgeteld.

Topspel
Het “TOP”-spel kan worden gespeeld met een inzet van 5, 10, 20 of 40 vanaf de “TOP”-meter en altijd voorafgegaan door het ¼ spel vanaf de” CREDIT”-meter. Inzet 5 en 10 worden weergegeven op de eerste 3 bovenrollen (5 winlijnen), inzet 20 en 40 worden weergegeven op alle 4 bovenrollen (10 winlijnen). Op inzet 40 geeft de hoogste combinatie de “BIG MONEY”-prijs. Gewonnen prijzen in het topspel worden evenredig over de inzet van de actieve meters verdeeld.

Knoppen
Submeters kunnen op het alfanumerieke display worden bekeken met behulp van de knop KIES METER. De gekozen submeter is zichtbaar op het alfanumerieke display (actieve meter). Deze submeter kan vervolgens met de “NEEM METER”-knop worden geïnd. De geselecteerde submeter wordt dan naar de “WINBAN”K geschreven. Bij opname van submeters met 2, 6 of een oneven aantal punten, volgt een automatische gok.

Winbank
De maximale waarde van de “WINBANK” is 3.000 punten. Punten boven dit maximum wordt automatisch naar de creditmeter getransporteerd. De“WINBANK” kan worden opgenomen door middel van de “NEEM WINBANK”-knop.

Specificaties

Datum toelating: 28/01/2002
Merkteken volgnummer 0545
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags:

Meer foto's

Laat een reactie achter