Cash 21

De Cash 21 is een gokkast van errel in het 76 kabinet. Cash 21 is een kast uit 2001 en alleen voor de horeca uitgebracht.

Spelbeschrijving:

Basisspel
De CASH 21 heeft twee soorten basisspelen. Met de knop “Kies Spel” kan het basisspel gekozen worden. Het basisrollen spel wordt gespeeld op de drie rollen onder in de automaat op i winlijn. Indien op de ruit “inzet 1 criss cross” is verlicht, wordt gespeeld op 27 winlijnen. Het basisrollen spel is voorzien van hold. Het winplan staat op de onder ruit.

De joker mystery geeft een mystery win tussen 5 en 100. De winst uit dit basisspel kan naar de Winbank geschreven worden met “Winst Innen” of naar Gewonnen Spelen met de knop “Start/Sparen”.

Vervolgspel
Bij voldoende punten EN voldoende potten wordt automatisch het vervolgspel geselecteerd (inzet 5). Bij voldoende punten maar onvoldoende potten kan de speler met de “Kies Spel” knop zelf het vervolgspel spelen. De speler riskeert dan wel prijsoverschrijding (speelt niet Active)!

Het 0/1-Basisspel is verplicht voor ieder vervolgspel. Start kort indrukken om het 0/1-spel te spelen. Start nogmaals indrukken om het vervolgspel te spelen. Het vervolgspel wordt gespeeld op de drie rollen onder in de automaat op 27 winlijnen (criss cross). De joker mystery geeft een mystery win tussen 10 en 200. Drie 21 symbolen in zicht start het Cash 21 spel. De speler kan op 17, 18 en 19 er zelf voor kiezen de bijbehorende prijs te innen of door te spelen. Op 20, 21 en indien het totaal van de potten plus de te innen prijs meer dan 200 punten bedraagt, wordt automatisch gepast.

Max 200 punten
Een pot mag maximaal slechts 200 punten bevatten. De 4 potten bevinden zich op het grafische display in de onderruit. Als na het bijtellen van een prijs een pot het maximum van 200 punten bevat, worden deze 200 punten automatisch naar de Winbank geschreven. Deze 200 punten plus eventueel de punten die reeds in de winbank stonden worden vervolgens direct automatisch uitbetaald. Hierna volgt een wachttijd van 15 seconde.

De gewonnen spelen meter is het totaal van de potten. Indien het totaal boven de 200 komt, zullen een of meerdere potten via de winbank direct automatisch worden uitbetaald. Er volgt geen wachttijd.

Speel informatie en speel limiet
De speel limiet wordt automatisch ingesteld op de waarde van de inworp. Een hogere of lagere limiet kan met de knop “speelinfo-limiet” worden ingesteld (tussen €10,- en 640,-). Bij het bereiken van de limiet dient een nieuwe limiet te worden ingesteld om verder te kunnen spelen. Het speel informatie systeem geeft de ingestelde limiet, het totaal gewonnen of verloren bedrag en de gespeelde tijd weer.

Winst Innen
De speler kan met “Kies pot” de pot selecteren en met “Winst Innen” deze pot naar de Winbank schrijven. Als “Kies pot” niet wordt gebruikt, dient 2x op “Winst Innen” gedrukt te worden om een pot naar de Winbank te schrijven. Alleen punten die door de speler zelf worden geïnd (potten of basis prijzen), blijven in de winbank staan. De speler kan deze punten zelf laten uitbetalen door op “Uitbetalen” te drukken. Een wachttijd van 15 seconde volgt.

Specificaties

Datum toelating: 05/11/2001
Merkteken volgnummer 0525
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter