Cash Breaker

De gokkast Cash Breaker van JPM is een fruitautomaat uit 1996 met Impact techniek. De Cash Breaker gokkast heeft een spaarbank systeem waarbij 5x dezelfde winprijs kan worden ingezet (max 5x 64 credits) om zo uiteindelijk tot 1000 credits te kunnen scoren in het bovenspel. Manual is in ons bezit!

Spelbeschrijving:

Cash Breaker is een 6 rollen 1000 punten inzet machine van JPM.

Onderspel:
Wordt gespeeld met 3 rollen, de op de onderruit getoonde 1,2 en 3 wincombinaties tellen op winlijn. Rollen worden automatisch door de machine vastgehouden, maar dit kan ook naar eigen keuze via het bedienen van de “VASTHOUDEN” knoppen.

Mystery Win:
2 en 3 symbolen JPM combinatie kris kras in de ruit geeft een mystery win tussen 2 en 200 punten.

Gamble:
Via de kop en munt gamble kan een win (max. 100) gegokt worden voor dubbel of verlies.

Spaarbank:
Wins behaald via het onderspel kunnen opgespaard worden in de spaarbank en op een moment naar keuze ingezet worden in het bovenspel. Via de “KIES WIN” knop kan een win geselecteerd worden. Door het bedienen van de “NAAR MULTIWIN” knop kan men de wins inzetten naar het bovenspel. Elke win die ingezet wordt verhoogt de maximum win met 200 punten tot een maximaum van 1000 punten.

Bovenspel:
Wordt gespeeld met 3 rollen en heeft 5 winlijnen. De inzet is 4 punten per winlijn en de machine speelt altijd automatisch op inzet 20.

Mystery-win:
Elke willekeurige bar combinatie geeft een mystery win tussen 4 en 200 punten.

Via een verlicht maximum paneel wordt aangegeven hoeveel punten maximaal op de multiwin teller behaald kunnen worden. De weergegeven punten op de multiwin teller kunnen via de “NEMEN MULTIWIN” knop overgezet worden naar de puntenteller.

Meer foto's

1 Reactie op “Cash Breaker”

  1. Touch Down schreef:

    Ik vond het een mooie kast, vooral het bovenspel met een snel spel en mooi geluid en geluidssamples. Vooral de vele mysterie prijzen die deze in dit bovenspel geeft d.m.v. opdimmend display en het hypnotiserende geluid, prachtige kast! Bij het behalen van de 1000 flitsen er een rij lampen als stroboscooplicht met een mooi muziekje.

    Overigens presteerde deze kast het rustig om van bijv. 992 punten in het bovenspel naar 0 te gaan, om dan vervolgens niks meer te doen… 😉 Prachtige kast is het.

    Gr Touch Down

Laat een reactie achter