Cash Card 88

De Cash Card 88 is het ombouw pakket van Bellfruit BFM voor de 88 kabinetten van dit merk. Voor de 85 kabinetten was ook eenzelfde soort ombouwpakket (TK0270). Met onder en bovenrollen met kaartspel. Bellfruit was in die tijd erg geliefd vanwege weinig storingen en leuk aanbod van spellen.

SPELBESSCHRIJVING CASH CARD

Cash card is een 6-rollen machine. 3 rollen worden gebruikt voor het basisspel. Naast fruitsymbolen staan op de rollen speciale overgedrukte ster-symbolen.

Sterren feature

Het sterren feature bestaat uit 3 laders van elk 6 sterren. Ster-symbolen die op de winlijnen verschijnen zorgen dat de bijbehorende ladder een positie opstapt; wordt echter een horizontale lijn gecompleteerd, dan wordt deze lijn gedoofd en zakt de rest van de symbolen een positie naar beneden. Een volle ladder geeft een van de volgende features:

– Kris-kras: het speciale symbool betaalt kris-kras.
– Volgende gok altijd prijs: eerstvolgende gok is altijd goed.
– Bar Wild: het bar-symbool telt voor elk ander symbool.
– Mystery_Win: geeft een prijs tussen 2 en 200.
– Cash Card spel: geeft 4 punten in de Cash Card meter.

Features doven indien zijn opgenomen/gebruikt worden. (Opmerking: Bar Wild is aktief en de combinatie Bar-Bar komt op de winlijn, dan blijft Bar Wild aktief omdat dit feature niet gebruikt wordt. )

Prijzen gewonnen in het basisspel kunnen:
1. opgenomen worden.
2. aan een kop of munt gamble aangeboden worden.
3. gebruikt worden om het Cash-Card feature spel te spelen. Om het feature te kunnen spelen moet de gewonnen prijs in de feature meter gezet worden. De speler kan met een inzet van 4 of 8 verder spelen. Het feature-spel wordt gespeeld met de rollen 4 tm 6 waarop kaartsymbolen staan afgebeeld. Een kombinatie van 3 gelijke kaarten op een van de 5 winlijnen geeft een prijs, Speelt men met een inzet van 8, dan krijgt men een hogere prijs voor een winnende combinatie. Op elke rol in een Joker-symbool aanwezig, dat bij inzet van 8 voor elk ander symbool telt. Punten in de feature-meter kunnen op ieder moment opgenomen worden. Het maximum voor de feature-meter is 200 punten.

Specificaties

Datum toelating: 08/12/1989
Merkteken volgnummer 0258
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , ,

Laat een reactie achter