Cash Countdown

De Cash Countdown is een gokkast van JPM uit december 2001 en al geschikt voor de Euro. De Cash Countdown werd verhandeld door gameworks en techniek was impact.

Spelbeschrijving:

Dit is een 3 rollen machine voor de Nederlandse markt. De speler heeft de keuze uit 2 basisspellen en in het bovenspel kan de speler kiezen uit inzet 5 en 10. Het bovenspel is ook direct toegankelijk via het 0-1 spel.

Basis spel
Het onderspel wordt gespeeld op de 3 onderste rollen (1 winlijn), prijzen worden uitgekeerd zoals is weergegeven op de wintabel. Alle prijzen kunnen direct uitbetaald worden via de Neem Win knop of toegevoegd worden bij de totaal win meter via de Start / Sparen knop. Indien de “5 winlijn bonus actief is” worden de prijzen in het onderspel ook op 5 winlijnen gegeven.

Gamble
Alle prijzen van het onderspel kunnen gegokt worden in dubbel of niets doormiddel van de gamble knop. Prijzen kunnen gedobbeld worden tot een maximum van 200 punten.

Boven spel – Inzet 5
Het inzet 5 spel wordt ook gespeeld op de onderste 3 rollen. Alle prijzen worden op 5 winlijnen gegeven. Er zijn 3 actieve meters nodig om het bovenspel te spelen. Het maximale aantal actieve meters is 50.

Cash Countdown
Indien deze actief is krijgt de speler de kans om zijn prijs te verhogen via de variabele wintabel. In het Cash Countdown feature verspringt nu een getal en door op start te drukken verschijnt er een vaste waarde. Aan de hand van de uitkomst zal de variabele wintabel nu een aantal plaatsen verschuiven om de uiteindelijke win te geven. De maximale te winnen prijs kan niet meer zijn dan 200.

Skill Feature
Indien deze actief is, dan zal het getal in het Cash Countdown feature langzaam verspringen, waardoor het makkelijker is voor de speler om een hogere prijs te winnen.

Boven spel – Inzet 10
Zie bovenspel inzet 10, met uitzondering dat de variabele wintabel zich aanpast voor het inzet 10 spel.

Specificaties

Datum toelating: 03/12/2001
Merkteken volgnummer 0554
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter