Cash Explosion

De Cash Explosion gokkast van Bellfruit komt uit 1989 en heeft 8 winlijnen. Het bovenspel is met X en O symbolen en is een soort van boter kaas en eieren. In het bovenspel kan worden gekozen voor de inzetten 4, 8 of 16 credits.

Spelbeschrijving Cash Explosion (Orgineel in ons bezit)

In het basisspel zijn de sterren goed voor een mysteryprijs! Als zich kris kras een ster bevindt in zowel rol 1 als 2 kunnen er maar liefst 100 credits gewonnen worden. Bij de aanwezigheid van de 3e ster bedraagt de maximale prijs zelfs 200 credits!
Er wordt een prijs gewonnen als zich op een horizontale verticale en/of diagonale lijn 3 dezelfde symbolen bevinden. Er wordt hierbij gespeeld op maximaal 8 winlijnen, afhankelijk van de inzet.

SPELBESCHRIJVING CASH EXPLOSION ORGINEEL

Cash Explosion is een 6 rollen machine, waarvan 3 rollen gebruikt worden voor het basisspel en 3 rollen voor het vervolgspel.
Onderdeel van het basisspel is een speciale kris-kras combinatie die een mystery prijs geeft.

(kris-kras op rol 1 en 2 geeft een prijs van 4-100)
(kris-kras op rol 1,2 en 3 geeft een prijs van 8-200)

Prijzen gewonnen in het basisspel kunnen:

1. opgenomen worden.
2. aan een dubbel of niets gamble aangeboden worden.
3. gebruikt worden om het X en O feature spel te spelen. Het X en O spel wordt gespeeld met de rollen 4 t/m 6 waarop X-‘en en O’s staan.
Om het spel te spelen moet de gewonnen prijs in de feature meter gezet worden. De speler kan dan zijn inzet, die standaard op 4 staat, kiezen (keuze uit 4-8-16).
De gekozen inzet blijft nu aktief totdat de speler zijn inzet verandert, het spel beeindigt of totdat de gekozen inzet niet meer mogelijk is.
De speler kiest vervolgens met de X en O knoppen voor X of O. Het feature spel start, de inzet wordt van de feature meter afgetrokken en voor elke lijn in het gekozen symbool wordt de inzet bij de feature meter opgeteld.
hierbij zijn 8 winlijnen aktief:
– 3 horizontaal
– 3 vertikaal
en 2 diagonaal

Punten in de feature meter kunnen op ieder moment opgenomen worden.
Het maximum voor de feature meter is 200, zodat de maximale prijs per spel niet overschreden kan worden.

Specificaties

Datum toelating: 08/09/1989
Merkteken volgnummer 0236
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , ,

Meer foto's

1 Reactie op “Cash Explosion”

  1. Werner schreef:

    Dit was een heerlijke gokkast. Als we bijna geen geld meer hadden, gingen wij hierop spelen. Altijd winst, gewoon 1 kleur (rood of groen) blijven spelen.

Laat een reactie achter