Cash Twist

De Cash Twist is een gokkast van Errel uit 2006 voor de horeca. Lees hieronder de spelbeschrijving van de Cash Twist met vele spelmogelijkheden.

Kies Spel / Kies Inzet
Met de “Kies Spel” knop kan de speler een spel selecteren:
– Basis rollen spel, Inzet 1, 1 winlijn
– Basis 0/1 spel, Inzet 1
– Inzetspel (indien voldoende punten in Gewonnen Spelen aanwezig). Inzet geselecteerd door “Kies Inzet”

Door middel van de “Kies Inzet” knop kan de speler de inzet voor het Inzetspel selecteren:
– Inzetspel op inzet 5, 5 winlijnen, Joker wild op middelste rol
– Inzetspel op inzet 10, 5 winlijnen, Jokers wild op alle rollen

Basis rollen spel
Een basis rollenspel wordt gespeeld op 3 rollen, 1 winlijn, met mogelijkheid tot vasthouden. De inzet wordt gedaan vanaf de puntenmeter. Prijzen worden toegekend voor combinaties van 2, of 3 gelijke symbolen op de middelste winlijn. Een mysterie prijs wordt gegeven bij 3 gelijke Cash Twist of 3 Joker symbolen in zicht. Alle basis rollen prijzen kunnen worden uitbetaald, worden gegokt in een neutrale ladder-gamble, of naar de Gewonnen Spelen worden gezet. Een gamble win van 200 zal automatisch worden uitbetaald. Boven 80 punten is gamble van het “geen verlies” type.

Basis 0/1 spel
Een basis 0/1 spel bestaat uit een gamble met een 99,99% kans op een win van 1. De prijs wordt direct naar de Gewonnen Spelen meter gezet.

Inzet spel (Inzet 5 en 10)
Het inzetspel wordt gespeeld op 3 rollen. Inzet 5 wordt gespeeld op 5 winlijnen met de Joker actief op de middelste rol. Inzet 10 wordt gespeeld op 5 winlijnen met de Joker actief op alle rollen. Een actieve Joker geldt voor ieder symbool, ook voor het Cash Twist symbool.

Prijzen worden toegekend voor combinaties van 3 gelijke symbolen op één van de 5 winlijnen. Alle prijzen worden naar de Gewonnen Spelen meter gezet. Indien er onvoldoende punten in de Gewonnen Spelen meter aanwezig zijn, zal automatisch het laatst gespeelde basisspel worden gespeeld. Elk inzetspel wordt voorafgegaan door een snel 0/1 spel. Als de Gewonnen Spelen meter groter is dan 200 dan wordt de waarde boven 195 automatisch uitbetaald. Indien tijdens het inzetspel 3 Cash Twist symbolen of 3 Joker symbolen in zicht verschijnen worden het Cash Twist feature actief. Op inzet 10 wordt voor 3 jokers op winlijn de maximale prijs van 3 Sterren (= 200) toegekend, het Cash Twist feature wordt in dit geval dus niet gestart.

Cash Twist
Cash Twist wordt gespeeld op de Cash Twist cirkel in de bovenruit. Indien tijdens Cash Twist, de cirkel stopt op:
20: De Cash Twist waarde wordt verhoogd met 20 en het bijbehorende WIN paneel wordt verlicht.
WIN: De Cash Twist waarde wordt gewonnen en bij de Win meter geteld.
STOP: Het Cash Twist feature wordt beëindigd en de Win wordt bij de Gewonnen Spelen geteld.

Innen: Indien tijdens Cash Twist voor de knop “Innen” wordt gekozen, wordt een Collectspel gespeeld waarbij de speler de kans heeft om de Cash Twist waarde te winnen. Het feature wordt vervolgens beëindigd en de tot dan toe behaalde Win inclusief de Cash Twist waarde wordt bij de Gewonnen Spelen geteld.

Specificaties

Datum toelating: 22/05/2006
Merkteken volgnummer 0681
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Meer foto's

1 Reactie op “Cash Twist”

  1. Is deze kast te koop en zo ja voor hoeveel

Laat een reactie achter