Cash Xpress

De Cash Xpress is een gokkast van JPM International uit 2009 in een Video Kabinet. De Cash Xpress is voor ons een vrij onbekende.

Spelbeschrijving:

Basisspel:
Het basisspel kost 20 eurocent en wordt op 3 rollen gespeeld. Er zijn 27 winlijnen en een vaste beloningskaart. Het spel betaalt voor three-of-a-kind overwinningen, zoals weergegeven op de beloningskaart op het onderste videoscherm. Alle spelwinsten op de basisrollen worden opgeslagen op een topspelmeter.

Er zijn 6 hogere inzetten:
20cts+20cts/20cts+40cts/20cts+60cts/20cts+80cts/20cts+180cts/20cts+380cts.
Het totaal van de Clubmeters wordt weergegeven op het Clubmeter-display en deze waarde is beperkt tot minder dan 200 Euro vóór aanvang van een basisspel. Waarden boven de 200 euro worden overgemaakt naar de Winbank.

Superspellen
Bij sommige rolwinsten wordt ook een aantal Super Game Spins toegekend, afhankelijk van de inzet (zie beloningskaarten). Als de totale winst uit meerdere winlijnen hoger is dan 40 euro, wordt de winst beperkt tot 40 euro of minder en worden er een aantal Super Games toegekend. Het mechanisme voor supergames is om eerst de initiële winst toe te kennen aan de “Clubmeter” en vervolgens een aantal spins op de Super Games-schijf toe te kennen. Er zijn cash- en verliesposities en een +4 extra supergamespositie.

Het aantal supergames wordt aangegeven op het infodisplay op het scherm. Voor elke Super Game wordt een inzet van 20 cent afgetrokken van het tegoed en worden de winsten overgezet naar een nieuwe Club-meter. De maximale winst uit 1 Super Game bedraagt ​​10 euro.

Specificaties

Datum toelating: 22/12/2009
Merkteken volgnummer 0800
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , ,

Laat een reactie achter