Cashpot

De Cashpot gokkast is een Nederlandse ACE-machine uit 1989 met System One techniek. Het spel van de Cashpot is eenvoudig en zeer attraktief.

Naast de gebruikelijke wincombinaties en de jackpot heeft dit spel namelijk nog twee aantrekkelijke winmogelijkheden:

MYSTERY-WIN
Voor twee of drie Kersen op een winlijn krijgt men een mystery-win. De waarde van deze prijs ligt tussen de 4 en 200 punten.

CASHPOT
Voor elk punt dat van de meter wordt afgetrokken voor het spelen van een spel, wordt de cashpot met f0,25 gevuld. De waarde van deze cashpot wordt gewonnen indien men drie cashpot-symbolen op een winlijn krijgt. Deze waarde zal in de meeste gevallen een volle pot van f50,-zijn.

DE SPELER HEEFT MET EEN GEWONNEN PRIJS DE KEUZE UIT DRIE MOGELIJKHEDEN:
NEEM WIN
De gewonnen prijs wordt bij de punten geteld en de speler kan met het volgende spel verder.

GOKKEN
De speler kan gokken op dubbel of niets. Als hij de gok verliest, is het spel ten einde. Indien zijn gewonnen punten verdubbeld worden, heeft hij weer de drie keuze-mogelijkheden.

SPEEL 5 LIJNEN
De speler kan met de gewonnen prijs op 5 winlijnen gaan spelen. Dit kost hem 4 gewonnen punten per spel. Tijdens dit spel geldt hetzelfde prijzenpakket als in het basisspel. Er is dus een hogere kans op o.a. de jackpot, de cashpot en de mystery-win, en allen met de volledige maximumprijs van 200 punten. Op elk moment kan de speler de gewonnen punten innen, waardoor het 5 lijnenspel eindigt.

De cashpot is zeer opvallend op de bovenruit afgebeeld en is, zoals de naam van de machine reeds zegt, een belangrijke extra winmogelijkheid; Bij elk spel ziet de speler de muntstukken duidelijk in de pot rollen. Hierdoor heeft deze machine een aantrekkelijk uiterlijk dat duidelijk afwijkt van de overige 4- puntenmachines. De CASHPOT is dus een welkome variatie, die, gezien de testresultaten, door de spelers zeer gewaardeerd wordt.

Specificaties

Datum toelating: 14/12/1989
Merkteken volgnummer 0262
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags:

Laat een reactie achter