Checkmate

De gokkast Checkmate is een fruitmachine van Eurocoin in een JPM wideframe kabinet. De Checkmate werd gelanceerd in 1990 met een schaak thema.

Spelbeschrijving.

Werp geld in de CHECKMATE. De credits verschijnen op de CREDITS METER op de beneden rollenruit. Drukt men nu op de START knop, dan wordt een basisspel gestart. De rollen van de beneden rollenset 2aan draaien. Indien op de winlijn een combinatie staat die in het winplan van de onderruit voorkomt dan heeft men prijs. Een (auto) hold kan een extra kans bieden. Hold kan opgeheven worden door op de knop “HERSTEL/innen” te drukken. Heeft men prijs, dan worden de gewonnen punten op de winmeter getoond. Met deze punten
heeft men de volgende opties :

1. Dubbel of niets gokken.
2. Prijs laten uitkeren door op de knop “herstel/INNEN” te drukken.
3. Inzetten in het CHECKMATE spel door op de knop “NAAR SUPERNETER ” te drukken.

GOKKEN

Men gokt tussen dubbel of niets. Men kiest voor een schaakstuk door op de “TOREN” of “PAARD” knop te drukken. Licht het schaakstuk op dat men heeft gekozen dan heeft men de gok gewonnen en mag men opnieuw gokken. Tussentijds kan men een gewonnen gok inzetten in de SUPERMETER of opnemen naar de WINBANK. Prijzen boven de 100. punten worden automatisch naar de SUPERMETER getransporteerd muv de jackpot prijs van 200 punten, deze wordt automatisch naar de winbank getransporteerd.

INNEN NAAR DE WINBANK

Een prijs kan men via de herstel/INNEN knop naar de WINBANK overzetten. In de WINBANK kan men de gewonnen prijzen sparen. De WINBANK kan men in gedeelten van 4 credits opnemen door op de “NEEM WINBANK” knop te drukken.

INZET NAAR CHECKMATE SPEL

Het CHECKMATE spel kent geen hold. Wanneer men in het basisspel een prijs van minimaal 4 punten. gewonnen heeft, kan men deze in het CHECKMATE spel inzetten. Voor men het spel start kan de inzet bepaalt worden mbv de INZET” knop. Deze inzet kan men instellen op 4 of 8 of 16 punten per CHECKMATE SPEL. Door nu op de PAARD of TOREN knop te drukken start men het CHECKMATE spel. In 1 CHECKMATE spel zal men drie maal de CHECKMATE rol mogen starten. Heeft men een juiste keus. gemaakt dan heeft men kans op een win van maximaal 8 winlijnen. (Horizontaal, vertikaal en diagonaal).
Er wordt nu een prijs uitgekeerd overeenkomstig de wintabel, welke in de bovenruit is geplaatst. Men kan ook spelen op beide symbolen, PAARD en TOREN, om de winkans te verhogen. Dit kost echter 2 x het aantal ingezette punten.

Specificaties

Datum toelating: 28/09/1990
Merkteken volgnummer 0312
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter