Club Classic

De Club Classic is een gokkast van Bellfruit voor zowel Gokhal (TS8316) als Horeca (TH8203). Voor de casino’s zit de Club Classic ook in het Elite kabinet. Andere uitvoeringen zitten in het MK2 kabinet met Scorpion 6 techniek.

Spelbeschrijving:
Het basisspel wordt gespeeld op 9 winlijnen. Een win (100 punten of minder) kan dubbel of niets gegokt worden met de KOP/MUNT knoppen. Drie, 4 of 5 ClubClassic’s in zicht wint een mystery prijs Winsten worden betaald na indrukken van de UITBETALEN knop.

Clubmeter
Wordt de Clubmeter groter dan 200, dan wordt, voordat een nieuw spel start, een deel van de Clubmeter uitbetaald tot net onder 200. Met NEEM CLUBMETER kan de gehele of delen van de Clubmeter uitbetaald worden.

Clubspel
Met de KIES INZET knop kunnen in het clubspel 5, 10 of 20 punten ingezet worden. Er dienen voldoende Clubmeter punten aanwezig te zijn. Inzet 5, 10 en 20: 9 winlijnen
De Joker telt voor ieder symbool behalve voor ClubClassic (CC). Gewonnen punten worden in de Clubmeter bijgeteld.

Bonus Games
Bonusgame(s) kunnen worden gewonnen via clubspellen. De Bonusgame display toont het aantal resterende Bonusgames. Een lampje in de cirkel draait en stopt; 100 wordt bij de clubmeter geteld.
0 verliest het BonusGame. +3BG wint 3 extra BonusGames.

Specificaties

Datum toelating: 23/04/2014
Merkteken volgnummer 8203
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet: ,
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Laat een reactie achter