Club X

De Club X is een gokkast van Barcrest met Money Controls muntproever. De Club X heeft hoppers van Cyclone met uitbetaling van 1 en 2 euro muntstukken.

Spelbeschrijving:

Basisspel
De Club X gebruikt drie rollen voor het basisspel. Er zijn alleen 3-in-lijn prijzen mogelijk. Gewonnen punten kunnen worden geïnd of gespaard in één van de 5 meters.

Via de KIES INZET-knop kan de speler kiezen uit uit “Rolspel”, “1-0 SPEL”, of – bij voldoende punten in de meters – het vervolgspel x10.

0/1 spel
Voor de overstap naar het vervolgspel moet eerst het 1-0 SPEL gespeeld worden. De panelen WIN 1 en 0 knipperen afwisselend. Licht WIN 1 op na het indrukken van de START/ SPAREN-knop – dit gebeurt in 99,99% van de gevallen- dan wint de speler 1 punt. De speler heeft nu de volgende mogelijkheden:
– Hij kan dit punt innen (geeft 20% kans op 5 punten);
– Hij kan dit punt naar één van de 5 meters overzetten door kort op START/ SPAREN te drukken;
– Hij kan ‘automatisch het vervolgspel spelen door lang (of twee keer snel) op START/ SPAREN te drukken (het punt wordt automatisch in de meters met de laagste waarde geplaatst, waarna het vervolgspel start).
De automaat bepaalt vanaf welke meters punten ingezet worden. Een gewonnen prijs wordt evenredig aan de inzet over de meters verdeeld. Het maximum per meters bedraagt 200 punten. Is dit aantal bereikt, wordt de meter automatisch geïnd en uitbetaald.

Alle punten of meters die geïnd worden, worden automatisch in de WINBANK geplaatst. Indien uitbetalen voor 1 seconde gedrukt wordt, worden eerst eventuele credits uitbetaald. Bij een volgende druk worden de meters uitbetaald en pas bij de volgende druk wordt de WINBANK uitbetaald. Indien de uitbetaalknop 3 seconden wordt ingedrukt wordt alles in 1 keer uitbetaald.

Specificaties

Datum toelating: 03/12/2001
Merkteken volgnummer 0556
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter