Club3000

De gokkast Club3000 van Bellfruit BFM is een fruitautomaat uit 1997 en op de markt gebracht door distributeur Elam uit Veldhoven. De Club3000 gokkast dankt zijn naam aan de 3000 credits die er maximaal kunnen staan in de winbank. Vind hier alle online informatie en uitleg van het spel. De orginele manual is in ons bezit!

SPELBESCHRIJVING CLUB3000

BASISSPEL
Er kan worden gekozen voor een rollenspel of een 1/0-spel

Rollenspel:

Symbolen op winlijn geven prijs. Het Club-symbool geeft een mysteryprijs als dit op een positie op rol 1, 2 en 3 verschijnt. Een kers op de winlijn van rol 1 geeft 0 of 4 punten (automatische gok).
Elke prijs kan:
– worden overgebracht naar de Clubmeter.
– worden geplaatst in de winbank middels de Herstellen/Neem win-knop.

1/0-spel:
Dit spel wordt geselecteerd als de “Kies spel”-knop wordt ingedrukt. Druk op Start en met een kans van 99,99% wordt een prijs van 1 gewonnen.
Deze prijs kan:
– worden geplaatst in de clubmeter
– worden aangeboden aan de automatische gok O of 4 middels de Herstellen/Neem Win-knop. Deze prijs wordt dan bij de Winbank geteld.

CLUBSPEL

Als de Clubmeter minimaal 4 punten telt, wordt het clubspel aangeboden. Toch kan worden gekozen voor een basisrollen-spel (1 x druk op Kies Spel) of een 1/0-spel (2 x druk op Kies Spel).
Het clubspel heeft een inzet van 5 punten.
4 Punten worden van de clubmeter afgetrokken en 1 punt wordt bij één van de ABCD-meters geteld en direct weer afgetrokken, omdat voorafgaand aan een clubspel een 1/0-spel moet worden gespeeld.
In het clubspel geven gelijke symbolen prijs op 5 winlijnen. De clubmeter geeft het totaal van de ABCD-meters weer. Elk van deze 4 meters kan maximaal 200 punten bedragen.
Als dit maximum is bereikt worden deze punten direct bij de winbank geteld. De winbank is opneembaar middels de Van Winbank naar Puntenknop.
Als tijdens een clubspel de Start-knop wordt ingedrukt en meteen wordt losgelaten kan een eventuele prijs van 1 worden aangeboden aan de 0/4 gok middels de Herstellen/Neem Win-knop
of worden de bovenrollen gestart als opnieuw de Start-knop wordt ingedrukt. Als tijdens een clubspel de Startknop ingedrukt blijft, wordt nadat een eventuele prijs van 1 is gewonnen direct het clubspel gespeeld.

Het maximum van de winbank is 3000 punten. Punten boven deze limiet worden automatisch naar de creditmeter gebracht. De creditmeter betaalt alle punten direct uit die boven de ingestelde kredietlimiet komen.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 03/02/1997
Merkteken volgnummer 0744
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter