Cobra

Cobra is een gokkast van Elam uit 2005 in het V12 kabinet. De Cobra is alleen uitgebracht voor de gokhallen.

Spelselectie
Middels de “Kies Spel”-knop kunnen de volgende spelmogelijkheden worden geselecteerd:
1) Basisrollen inzet 1
2) Clubspel inzet 5 met 1/0-spel
3) Clubspel inzet 10 met 1/0-spel

Basisspel
Het basisrollenspel inzet 1 wordt gespeeld op drie rollen waarbij prijzen worden gegeven voor twee of drie gelijke symbolen op winlijn 1. De gewonnen prijzen uit het basisspel worden automatisch in de clubmeter gezet, tenzij de prijs de clubmeter boven de maximale waarde brengt. In dat geval wordt de prijs rechtstreeks uitbetaald. Basisspel prijzen van 200 punten worden direct uitbetaald.

1/0 spel
Het “1/0” basisspel, met 99,99% kans op 1, wordt voorafgaand aan ieder clubspel met inzet 5 of 10 gespeeld. Mogelijke prijs afkomstig van het 1/0 spel wordt automatisch in de clubmeter geplaatst.

Clubspel
Het clubspel met inzet 5 wordt gespeeld op 3 rollen. Indien er in de clubmeter voldoende punten staan kan er een clubspel gestart worden. Bij inzet 5 worden prijzen gegeven voor 3 gelijke symbolen, volgens het winplan, op de eerste 5 winlijnen. Het clubspel met inzet 10 wordt gespeeld op 3 rollen. Indien er in de clubmeter voldoende punten staan kan er een clubspel gestart worden. Bij inzet 10 worden prijzen gegeven voor 3 gelijke symbolen, volgens het winplan, op 5 winlijnen en is kan het Cobra feature actief worden.

Cobra Feature
Het Cobra feature wordt geactiveerd wanneer er 3 speciale symbolen in zicht zijn. Dit geeft willekeurig:
• Een aantal “Wild Spins”-spellen, waarbij het Cobra symbool voor ieder symbool telt.
• Een aantal spellen waarbij de 4de rol actief wordt. Hierdoor wordt het aantal actieve winlijnen verhoogd van 5 naar 10.

Specificaties

Datum toelating: 18/08/2005
Merkteken volgnummer 0689
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter