Colossus

De gokkast Colossus is er in een TK versie (12-8-1999, voor de euro) en een TS versie. De Colossus met TS, de gokhal uitvoering, heeft uiteraard onze voorkeur. Deze magnifieke gokkast van bellfruit is grafisch en speltechnisch een topper.

Het basis spel wordt gespeeld op de onderrollen set en kan een win geven op de winlijn. De Centurion telt criss-cross. Het clubspel wordt op 5 winlijnen gespeeld en men kan kiezen voor diverse inzetten:
Inzet 5 geeft 5 winlijnen, inzet 10 geeft 5 winlijnen + nummers op rol 1 aktief. Inzet 20 geeft 5 winlijnen + nummers op rol 1 en 2 aktief, maar inzet 40 geeft 5 winlijnen + nummers op rol 1, 2 en 3 aktief.

Rechts van iedere rol is een venster waarin, nadat de rollen gestopt zijn, een nummer getoond kan worden. Wanneer het nummer aktief is (afhankelijk van de inzet), wordt dit nummer in de Nudge ladder bijgeteld. Vervolgens stappen de rollen automatisch met het maximum aantal in de ladder getoonde stappen naar een eventuele win. Tijdens dit stappen (nudgen) kunnen er nieuwe nudges bijgewonnen worden. De automaat stapt naar de best mogelijke win.

Wanneer er 3 Centurions op de winlijn vallen, wordt Colossus feature aktief. Na een druk op de START knop kan het aantal ingezette punten op de Colossus meter bijgeteld worden.
De gemiddelde win waarde is 500. De meter kan maximaal 999 worden.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 07/12/2001
Merkteken volgnummer 0566
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter