Cops n Robbers Deluxe

De Cops n Robbers Deluxe gokkast is een fruitmachine van bellfruit uit 1994. De Cops n Robbers was er al in 1985 in het 85 bfm kabinet. De gokkast Cops n Robbers Deluxe was de moderne variant maar wel met het bekende leuke spel tussen de boef en de agent. Lees onze tekst hieronder van de orginele manual.

SPELBESCHRIJVING COPS N ROBBERS

Basisspel : Fruitsymbolen op winlijn geven prijs.

Een kombinatie van 3 speciale symbolen maakt de volgende positie in een ladder aan. Als de ladder vol gespeeld is, kan het Cops ’n Robbers-spel gespeeld worden met een mystery startwaarde. De maximale waarde van de Clubmeter is 1000.

Alle prijzen kunnen:
– worden opgenomen
– worden gegokt met behulp van een gamble ladder
– worden ingezet om het Cops ’n Robbersspel te spelen. De startwaarde van het spel is 8 punten lager dan de ingezette prijs. De maximale waarde van de Clubmeter is 200.

Cops ’n Robbers: Het spel bestaat uit een circuit met posities waarop punten te winnen of te verliezen zijn. Zolang er punten in de Clubmeter staan, kan het spel voortgezet worden. Zodra de Clubmeter op nul staat is het spel afgelopen.

In het circuit zijn posities waarop sleutels te winnen zijn. Drie sleutels openen de toegang tot “Millionaires Row”. Komt men nu op de positie die toegang geeft tot de “Millionaires Row” dan wordt hier het spel verder gespeeld met grotere prijzen en grotere boetes.

Meer foto's

4 Reacties op “Cops n Robbers Deluxe”

 1. Randy schreef:

  Hoi

  Als dit de zelfde techniek betreft als de club 2000 dan gaat het hier om de scorpion 1 techniek en niet de scorpion 3 zoals hiernaast is vermeld.

 2. Touch Down Freak schreef:

  Klopt, het is een misverstand dat veel gemaakt wordt. Dit betreft Scorpion1 techniek.

 3. Wesley schreef:

  Hallo,
  Is er iemand die een handleiding heeft ?
  Ik weet niet hoe ik de kast kan vullen en voor 1€ krijg je nu 50 punten wat ook niet hoort.

  Alvast bedankt

 4. Wesley schreef:

  Heeft iemand een gebruikershandleiding ?

Laat een reactie achter