Crack the Bank

De CRACK THE BANK gokkast van JPM uit 1988 was een complete kast maar was ook een ombouwpakket voor bestaande JPM gokkasten. De Crack the Bank is een fruitautomaat met nudges, fruit spin en veel meer bijzondere features. Kraak de bank en haal de stapels bankbiljetten maar uit de bank.

Spelbeschrijving:

1 Crack the Bank is een nieuw spel speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt. Het is een 4-rollen machine, met fruitsymbolen overdrukt met cijfers. De met nummers bedrukte fruitsymbolen maken het moge1ijk middels de featureladder in de verschi1lende feature ’s terecht te komen. Crack the bank accepteerd f0,25, f l.- f2,5- en heeft de mogelijkheid om f5,- te accepteren.

De features;

Positie 3 “SCHOT”
Als de speler dit bereikt, heeft men de kans om door middel van de stop/spin knop in een van de feature’s te komen.

Positie 4 “SYMBOOL BONUS”
Symbolen op de Winlijn, worden op overeenkomstige plaatsen In de fruitmatrix over genomen. Een compleet verlichte horizontale lijn geeft 20 punten Een compleet verlichte verticale lijn geeft 10 punten.

Positie 5 “DUBBEL BONUS”
Het dubbelpaneel wordt verlicht en verdubbeld eventuele matrixwins.

Positie 6 “PLUS NUDGES”
Als men op positie 6 komt dan wordt de nudgespaarpot met een nudge aangevuld. Ook is er een herhalingskans mogelijk voor extra nudges. Nudges kunnen in combinatie met positie 7 gebruikt worden.

Positie 7 “NUDGES ACTIEF”
De speler krijgt nu de kans om een van de 4 knipperende “nudge actief” panelen te stoppen. Wanneer er nudges in de spaarpot aanwezig zijn dan wordt een eventuele nudge win aangegeven op het gamble paneel.

Positie 8 “FRUITSPIN“
Bij een combinatie van 2 of 3 gelijke symbolen op de winlijn (welke geen prijs geeft) krijgt de speler de mogelijkheid om verlichte symbolen uit de fruit-matrix te gebruiken om een win te behalen. De best mogelijke win op dat moment word aangegeven op het gamble paneel. Activeren door middel van stop/spin knop.

Positie 9 “EXTRA LETTER”
Deze feature verlicht een letter in de machinenaam ook hier is een herhalingskans mogelijk. Compleet verlicht activeert het crack the bank spel.

Positie 10 “CRACK THE BANK”
Men kan een van de knipperende bank wins behalen. Wins kunnen naar believen gegokt of genomen worden.

Specificaties

Datum toelating: 09/11/1988
Merkteken volgnummer 0186
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , ,

Meer foto's

4 Reacties op “Crack the Bank”

 1. Touch Down schreef:

  Leuke toevoeging weer. Het valt me op dat het spelelement nog volop aanwezig is, maar dat het design helemaal aangepast is. Gemoderniseerd voor in die tijd lijkt mij.

 2. Marco schreef:

  Jij doelt wellicht op de Potluck, Superpot en Topshot tijd. 🙂
  Inderdaad een verschil met deze machine.
  Ik speel hem wel eens in emulatie.
  Echt een hele leuke machine.

 3. Erwin schreef:

  Ben in het bezit van deze machine en vroeg me af wat deze opbrengt indien ik `m verkoop?
  Hele leuke kast met veel spelopties.

 4. Danny schreef:

  Wat heeft die destijds opgebracht? Ik ben in het bezit van een goedwerkende crack the bank. Zoek nog de handleiding/manuels.
  Mvg

Laat een reactie achter