Crazy Break

De Crazy Break gokkast is een fruitautomaat van Eurocoin uit 1993, waarbij de prijzen in het bovenspel kris kras worden gegeven. Speel met 5 supermeters en maximaal 20 credits inzet. U kunt met deze 5 meters maximaal 1000 credits winnen.

BASIS SPEL

Met de juiste combinatie op de winlijn heeft men prijs. De VRAAGTEKENS geven een mysterie prijs. Heeft men prijs, dan worden de gewonnen punten op de WINMETER getoond. Met deze punten heeft men de volgende opties:

1. Gokken in de GOKKEN ladder.
2. Prijs opnemen door op INNEN te drukken.
3. Inzetten op één van de 5 SUPERMETERS.

CRAZY BREAK

Wanneer op de eerste rol een CRAZY op de winlijn valt, wordt de CRAZY BREAK ballon verlicht. De rol blijft vast staan. De CRAZY geldt nu voor ieder ander symbool.
In het onderspel wordt op de Crazy-Winmeter de prijs getoond. De speler kan deze nemen of hij speelt door voor kans op een hogere prijs. De ballon dooft wanneer de prijs genomen wordt of indien het er een BREAK op de winlijn valt.

In het bovenspel wordt de prijs direkt betaald. De ballon dooft alleen bij BREAK op de winlijn of bij het nemen van één of meerdere Supermeters.

VERVOLG SPEL

Men kan 10 of 20 punten inzetten in het vervolgspel. De prijzen winnen criss cross. Ook in het vervolg spel kan CRAZY BREAK gespeeld worden. Echter de ballon dooft niet bij prijs, maar alleen bij een BREAK op de winlijn.

SUPERMETERS

Men kan punten sparen op 5 Supermeters. De Supertotaalmeter geeft het totaal van de 5 Supermeters weer. Daar er op iedere Supermeter maximaal 200 punten kunnen, kan de Supertotaalmeter op maximaal 1000 komen. Bij inzet 10, worden 10 punten van de Supertotaalmeter afgeteld. Deze punten worden ook van de Supermeters afgeteld, maar verdeeld over het aantal aktieve meters. Dus bij 5 aktieve Supermeters (max.1000) wordt er van iedere Supermeter 2 punten afgeteld. Bij het spelen met 3 aktieve Supermeters (max.600) worden er van 2 meters 3 punten en van 1 meter 4 punt afgeteld. Dit gebeurt automatisch en zodanig dat van de hoogste meter de meeste punten worden afgeteld. Een prijs wordt evenredig aan de inzet bij de Supermeter(s) geteld. (Een aktieve meter is een meter waar punten op staan. Deze doen altijd automatisch mee). Met de KIES SUPERMETER knop kan men vooraf kiezen op welke Supermeter men wil sparen of wil opnemen.

TURBO GOK

Wanneer er punten op de Supertotaalmeter staan, kan men deze inzetten in de Turbogok door op de TURBOGOK knop te drukken. Afhankelijk van de ingezette punten van de afzonderlijke supermeters, kan men maximaal 100 punten winnen of verliezen. Men kan niet hoger dan het aangegeven maximum. De Turbogok wordt gestopt door op de HERSTEL knop te drukken.

Specificaties

Datum toelating: 07/12/1993
Merkteken volgnummer 0565
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter