Crazy Coins

De ze Crazy Coins gokkast is een vrij nieuwe multiplayer van Bellfruit voor de gokhallen. Deze Crazy Coins bestaat dus uit 3 automaten voorzien van Scorpion 6 techniek met led lampjes. Het spelprogramma zit niet meer in eproms maar in het geheugen van het moederboard.

Spelbeschrijving:

Basisspel

Het basisspel heeft een inzet van 10, 20, 30 of 40 punten.

Spins
De speler krijgt een aantal spins welke gerelateerd is aan de inzet van het basisspel. De Spinsmeter toont het aantal resterende spins in het clubspel. Wanneer deze 0 wordt, dient een nieuw basisspel gespeeld te worden. Is de Supermeter 0, dan moet de speler wachten tot de Spinsmeter 0 is.

Clubspel

In het Clubspel kunnen 2, 5, 10, 20, 40 of 80 punten worden ingezet. Drie gelijke symbolen op één of meerdere van de 10 winlijnen wint de prijs volgens het winplan. Naarmate de Spinsmeter afneemt en/of het aantal Supermeter punten toeneemt, kan er hoger worden ingezet. Zodra het mogelijk wordt een hogere inzet te kiezen, zal de desbetreffende INZET knop gaan knipperen.

Feature
Rollen 2 en 3 hebben ieder een WILD symbool. Dit symbool telt voor ieder ander symbool. Wordt er met 2 WILDS niets gewonnen, dan worden 10 Freegames gestart. Tijdens Freegames worden munten (en WILDS) overeenkomstig hun postitie op de rollen overgenomen in de muntenmatrix met de waarde van de inzet. Extra Freegames worden gewonnen wanneer een WILD op een reeds ingevulde munt stopt.
Zijn alle Free Games opgespeeld, dan worden de munten uitbetaald. Bij een volle matrix (alle munten hebben een waarde) worden de munten bij uitbetaling met 2 tot 9 vermenigvuldigd. Resterende Freegames komen te vervallen.

Specificaties

Datum toelating: 31/03/2023
Merkteken volgnummer 14798
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet: ,
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter