Crazy Joker

De Crazy Joker is een gokkast van AWP design in Renaissance kabinet. Lees hieronder de spelbeschrijving van de Crazy Joker.

Basis Spel
Het basis spel wordt gespeeld op rol 1 t/m 4 gesitueerd in de onderruit van de machine. Een win wordt gerealiseerd indien een combinatie uit de wintabel verschijnt op een van de 10 winlijnen. Een win uit het basis spel kan ingezet worden in het gokken spel of worden bijgeschreven op de totaalmeter.

Club Spel
Het club spel wordt gespeeld op rol 1 t/m 4 gesitueerd in de onderruit van de machine.

Joker games
De joker games worden gespeeld op rol 1 t/m 4 gesitueerd in de onderruit van de machine. Een win wordt gerealiseerd indien een combinatie uit de wintabel verschijnt op een van de 10 winlijnen. Alle JOKERS zijn WILD. D.w.z. ze tellen voor elk symbool. 3 of 4 JOKERS inzicht levert extra joker games op. Er worden net zolang joker games gespeeld zolang er joker games aanwezig zijn.

Crazy Joker games
De crazy joker games worden gespeeld op rol 1 t/m 4 gesitueerd in de onderruit van de machine. Iedere CRAZY JOKER inzicht levert 50 op. Overige prijzen vervallen. De win wordt bijgeschreven op de totaal meter. Gaat de totaal meter over zijn maximum heen dan wordt er een gedeelte van de totaalmeter uitbetaald zodat deze weer onder het maximum komt. Er worden net zolang crazy joker games gespeeld zolang er crazy joker games aanwezig zijn.

Specificaties

Datum toelating: 24/08/2015
Merkteken volgnummer 9508
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter