Criss Cross Game

De gokkast Criss Cross Game is een fruitautomaat van JPM uit 1990. De manual van de Criss Cross Game is in ons bezit. Deze gokkast is uitgebracht in 2 verschillende kabinetten, zie de bijgaande foto’s op deze pagina.

CRISS CROSS GAME handleiding.

1 SPELBESCHRIJVING

Criss Cross game is een voor de Nederlandse markt ontworpen spel. De automaat heeft 3 brede rollen. De wins die gewonnen kunnen worden liggen tussen de 2 en 200 punten. Een JPM win combinatie geeft op 27 winlijnen een mystery win tussen 2 en 200 punten. Deze initieele wins kunnen in een dubbel of niets gamble verhoogd worden. Indien het joker zeven aktief paneel verlicht is geldt dit symbool op winlijn voor elk ander symbool. Joker zeven aktief in combinatie met de JPM mysterie symbolen dan geldt deze kriskras.
Ook gelden 3 Joker zeven symbolen kris kras in de ruit als mysterie win. (vermits Joker zeven aktief verlicht is).
Wins hoger of gelijk aan 4 kunnen genomen worden, of ingezet worden in een stake spel. Dit stake Spel geeft de speler de mogelijkheid zijn win te verhogen naar maximaal 200 punten. Afhankelijk van de beschikbare punten in het stake spel, kan de speler kiezen voor een 4,8, of 12 punten inzet per spel. Selecteren van de inzet gebeurt middels “CRISS CROSS GAME” knop.

4 punten inzet:
27 winlijn combinaties, met wins tussen 8 en 80 punten. JPM mystery win tussen 4 en 200 punten.

8 punten inzet:
27 winlijn combinaties, met wins tussen 16 en 160 punten. JPM mystery win tussen 8 en 200 punten.

12 punten inzet:
27 winlijn combinaties, met wins tussen 16 en 200 punten. JPM mystery win tussen 16 en 200 punten

Het Joker Zeven symbool in het stake spel geldt voor alle Kris kras win combinaties.

Als het aantal punten in het stake spel lager of gelijk aan 100 is heeft de speler de mogelijkheid een bonus gamble te doen.

Specificaties

Datum toelating: 21/12/1990
Merkteken volgnummer 0323
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Meer foto's

Laat een reactie achter