Cross Link

De Cross Link is een gokkast uit 1991 van veltmeijer (VEAUT). De Cross Link heeft 3 onderrollen met 1 extra rol (kop munt), maar ook 3 bovenrollen.

Spelbeschrijving CROSS LINK
Iedere win kan gegokt worden (tot een maximum van 200) door te kiezen tussen of of geind worden met de button.
Deze gamble is dubbel of niets, met 50% kans om de win te verdubbelen. De 2 STAR en 3 STAR wins zijn mystery wins.

Links/rechts feature
Voor het einde van ieder spel wanneer deze niet in een win resulteert wordt er een links/rechts selectie gedaan. Deze wordt gebruikt in het links/rechts feature spel:
Het spel wordt gestart vanuit het midden. Indien rechts wordt geselecteerd verschuift het spel 1 pijl naar rechts. Indien links worde geselecteerd verschuift het naar links. Indien het de ยน4 WINLIJNEN extra’ sectie bereikt worden 5 winlijnen aktief. Hierna , na al dan niet resulterend in een win, wordt weer gestart vanuit het midden.

Bovenspel
Iedere win kan worden ingezet in het bovenspel. Dit feature spel wordt gespeeld met de 3 top reels. Wanneer de speler het ‘CROSS LINK spel’ wil spelen moet hij desbetreffende win met de button naar boven zetten. Afhankelijk van de grootte van de inhoud van het featuredisplay kan hij een keuze maken uit stake 4, 8 of 16 credits. Met iedere stake correspondeert een andere wintabel.

Op de reels staan 2 verschillende symbolen en open positie’s voorzien van een witte rechthoek.
Na het kiezen tussen CROSS en/of LINK komen de eventuele prijzen tot stand door crisscross combinaties van het gekozen symbool (of symbolen). Selectie van CROSS en LINK geschiedt (met dubbele inzet) door het drukken van de button.
Dit feature spel kan gespeeld worden totdat:
1 De speler de inhoud van de CROSS LINK meter opneemt met de button.
2 Het maximum van 200 credits bereikt wordt.
3 De inhoud van deze meter 0 bedraagt.

Specificaties

Datum toelating: 06/06/1991
Merkteken volgnummer 0348
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter