Dagoberts Vault

De Dagoberts Vault is wel 1 van de lelijkste gokkast aller tijden. De Dagoberts Vault werd geleverd in 2001 als ombouw pakket. Er waren exploitanten die dachten lekker goedkoop veel ombouw paketten te kopen maar o, o wat een blunder. Veel werk om kasten om te bouwen, brengen naar de klanten en 2 maanden later weer ophalen omdat het een hele slechte kast was zonder spel.

SPELBESCHRIJVING

BASISSPEL
Het basisspel bestaat uit 3 rollen met bankbiljetten, een munt en een speciaal symbool.
3 gelijke symbolen op de winlijn geven prijs, terwijl voor het speciaal symbool ook een prijs wordt gegeven als er op rol 1 of op rol 1 en 2 dit symbool valt.
In het basisspel is ook een feature actief:
– Elk symbool in zicht op de derde rol stapt de bijbehorende ladder en zodra de ladder vol is (5 posities) wordt de bijbehorende prjs gegeven.
– Valt in een spel een prijs of indien op rol 3 een symbool niet in zicht verschijnt, dan vervallen de betreffende ladders.
– Indien de clubmeter 100 of meer bevat, dan wordt het basisrollen spel niet meer aangeboden.

De gewonnen prijzen uit het basisspel kunnen worden uitbetaald of naar de clubmeter worden gezet.

Een tweede soort basisspel, het “1 / 0”-spel geeft 99,99% kans op 1 en 0,01% kans op 0.
Dit “1 / 0”-spel wordt alleen aangeboden voorafgaand aan een clubspel.

CLUBSPEL
Het CLUBSPEL wordt op inzet 5, 10 of 20 gespeeld, afhankelijk van de keuze van de speler.

Elk CLUBSPEL wordt gespeeld op 3 rollen:
Inzet 5: Dit spel heeft 1 winlijn. Elk ‘Special’ symbool geeft een mystery prijs.
Inzet 10: Dit spel heeft 2 winlijnen kriskras, m.a.w. 8 mogelijke combinaties voor elk symbool. Ook hier geeft elk speciaal symbool op de actieve winlijnen een mystery prijs.
Inzet 20: Dit spel heeft 3 winlijnen kriskras, m.a.w. 27 mogelijke combinaties voor elk symbool. Ook hier geeft elk speciaal symbool op de actieve winlijnen een mystery prijs.

Zodra de waarde van de clubmeter op 200 punten of meer komt, dan wordt een gedeelte van deze meter uitbetaald tot een waarde onder 200 punten.
Indien er panels in het basis feature zijn verlicht dan worden deze ook gedoofd na het spelen van het 1/0 spel (voorafgaand aan het clubspel).

Specificaties

Datum toelating: 18/12/2001
Merkteken volgnummer 0512
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Laat een reactie achter