Dice Master

De Dice Master is een gokkast van Merkur (Stella) uit 1993 in het 94 Kabinet. De techniek die bij Dice Master wordt gebruikt heet Profitech 3000.

Het DICE MASTER-spelsysteem bestaat uit verschillende afzonderlijke spellen die op elkaar voortbouwen.

Basisspel
Nadat geld wordt ingeworpen, worden punten bijgeschreven op het BANK-display. De inzet voor een spel in het basisspel is 1 credit, op de rollenset is slechts één betaallijn verlicht – Lijn 2
Het spel wordt gestart door op de START / STOP-knop te drukken.

Prijspunten worden toegekend volgens het prijzenplan en geboekt op het WIN-display. Er moeten altijd 2 win punten worden meegerekend in het risicospel. Als er geen winst is in het basisspel, wordt het DICE MASTER-symbool geëvalueerd. Als er op elke rol een symbool zichtbaar is, brandt een pijl rechtsonder op de schijf. Als alle 5 pijlen branden, licht SPEL ACTIEF op en wordt de basisfunctie – dobbelspel – geactiveerd. Het dobbelspel wordt automatisch gestart na elk basisspel zonder winst en loopt met de klok mee volgens het aantal dobbelstenen. Win punten worden geboekt op het display in de rechterbovenhoek van de kubustabel. Met de knop NAAR WIN SPEL kunnen er punten worden geboekt in de SPAARZONE, waarna de basisfunctie wordt beëindigd. De basisfunctie wordt ook beëindigd met meer dan 200 punten op het functiedisplay – verplichte acceptatie vindt plaats – of als meer dan 4 punten worden behaald op de rollen of door risico, gaan in dit geval de punten behaald uit de basisfunctie verloren.

Automatisch vasthouden
Na het draaien van de eerste rol kunnen de autohold-functie of de HOLD-toetsen worden gebruikt om afzonderlijke symbolen voor het volgende spel slechts één keer vast te houden

Risico op de risicoladder
Winsten van de rollen kunnen worden meegenomen in het risicospel, hier wordt het aantal punten weergegeven op de risicoladder – rechts van de SPAARZONE. Tegelijkertijd flitsen de winstvelden die zouden worden bereikt met een positieve of negatieve risicobeslissing. Er moeten altijd 2 win punten worden meegenomen in het risicospel.

Aanvaarding van winst
Door op de NEEM WIN -knop te drukken, wordt de winst overgedragen naar het BANK-display.

Winst sparen
Als een overwinning tussen de 4 en 64 punten is behaald, kan de speler de NEEM MASTER SPAREN-knop gebruiken om de overwinning in de SPAARZONE te boeken en op een later tijdstip terug te halen.

Winst ophalen
De SPAARZONE laat zien hoe vaak het betreffende aantal punten is gespaard, deze kunnen worden geboekt op de WINMETER.

Specificaties

Datum toelating: 29/09/1993
Merkteken volgnummer 0564
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

1 Reactie op “Dice Master”

  1. Luc schreef:

    Wie kan mij helpen aan een muntproever voor een Stella international, maracach profitech 3000 gokkast

Laat een reactie achter