Double Dutch

De Double Dutch gokkast is een hele leuke fruitmachine met 2 winbanken van elk 5x 200 credits. De Double Dutch kwam in 2000 voor de euro al op de markt en is met de euro opnieuw uitgebracht.

Spelbeschrijving:
Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op drie rollen, elk bedrukt met 24 symbolen. Wins (zie prijzenschema) gelden op de winlijn. Wins van twee punten kunnen worden gespaard. Wins kunnen worden geïnd, gegokt (max. 200) of gespaard. Bij het innen van een win worden resterende, niet uitbetaalbare punten door middel van een gamble deelbaar gemaakt.

Gamble
Boven de 100 punten wordt de gamble een no lose gamble. Wins van 200 punten worden automatisch geïnd. Wins van 4 en hoger kunnen met “Neem win” worden geïnd of met “Start / Sparen” naar de MULTIWINMETER worden gezet.

Inzetspel
De speler kan bij het inzetspel kiezen uit inzet 5, 10 of 20. Vóór ieder spel is een 0/1-spel verplicht. De resterende punten komen uit de SPAARBANK. De wins in het inzetspel gelden kriskras. Een Double Dutch-symbool in zicht verhoogt de actieve bonusmeter met 10 punten. De bonusmeters worden per spel om beurten actief.

0/1-spel
Een win van 1 punt kan naar de SPAARBANK worden geschreven met “Sparen”. Met “Neem win” komt de win in de gamble terecht. Wins worden tussen 0 en 4 gegokt, met 20% kans op 4.

Bonusspel
Via het inzetspel kan het bonusspel worden bereikt door drie Double Dutch-symbolen op de winlijn. Het aantal winlijnen is afhankelijk van de inzet: inzet 5, 1 winlijn; inzet 10, 5 winlijnen; inzet 20, kriskras.Het aantal games in het bonusspel wordt bepaald aan de hand van het aantal punten op de bijbehorende bonusmeter. Per 200 punten zal er één game worden gespeeld. De bonusmeter wordt na elk spel aangevuld, indien nog tot 400 punten, dus er zijn altijd 2 games beschikbaar. Per game mag de speler schieten op de prijzendiamant. Het spel begint in de blauwe diamant. Per schot is er 25% kans dat er van diamant wordt gewisseld.

Specificaties

Datum toelating: 18/12/2001
Merkteken volgnummer 0506
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , , ,

Meer foto's

8 Reacties op “Double Dutch”

 1. boetfranse-@hotmail.com schreef:

  hoi ik heb een double dutch gokast hij start niet op voeding is goed kan het aan de batery liggen gr tot horens

 2. Angelo schreef:

  Hallo beste mensen,
  Ik heb een vraag over een Double Dutch kast.

  Mijn Double Dutch krijg ik met geen mogelijk meer werkend.
  Hij doet niks, voeding is 100% op het moederbord gaat eerst een paar seconden het rode lichtje branden, daarna gaat die op groen.
  Verder brand er geen 1 van de andere lampjes.
  Geen geluid, geen verlichting, batterij heb ik er een keer uitgehaald om te kijken of het daar aan lag.
  Ik ben een leek qua gokkasten.. daarom de vraag hier..
  Iemand een idee :). Ik hoor ze graag.

  Mvg Angelo

 3. Rick schreef:

  Heeft er iemand de gebruiksaanwijzing van de topslot van cretus?

 4. Nick Van Vossel schreef:

  heb net het zelfde voor = batterij wacht nog op
  mijn bestelling deze is voor de instellingen te onthouden gaat maar enkele jaren mee
  Grt
  Nick

 5. Roelof schreef:

  Heb een double dutch gokkast deze hield er in een keer onder het spelen mee op,lampjes op de voeding branden en 3 rode lampjes bij de rollen ook,weet iemand wat het probleem kan zijn

  Mvg Roelof

 6. Wilco Stockmann schreef:

  het ziet er na uit dat je moederbord defect is. door batterij lekkage. ik heb hetzelfde probleem
  groet W.Stockmann

  • Rick Lichtenberg schreef:

   Ik heb hetzelfde probleem met de double dutch gokkast… altijd prima gewerkt en opeens start hij niet meer op.. alle lampjes binnenin branden maar op het display verschijnen rare tekens waarna hij niet doorstart… iemand enig idee of dit nog te repareren valt?

   Mvg,

 7. Patrick schreef:

  dat is te repareren hoor. wel moeilijk

Laat een reactie achter