Easy Money

De gokkast Easy Money is een spel van Eurogames uit engeland in samenwerking met TAC (Twente Automaten Centrale). Heeft er iemand meer info over deze Easy Money? Wij zoeken nog de manual van deze kast. Zover wij weten komt deze fruitmachine uit 2004.

SPEL BESCHRIJVING “EASY MONEY”

De “EASY MONEY” bestaat uit een drie rollen benedenspel en een drie rollen bovenspel.

Benedenspel:
Inzet 1 credit(0,20 eurocent of d.m.v dillswitchinstelling 0.10 eurocent) met “kies spel” knop kan gekozen worden voor:

1. basisspel drie rollen 1 winlijn prijzen als op benedenruit staat
2. 1-0 spel

De gewonnen prijs, zowel in het basisspel als van het 1-0 spel, wordt door de speler d.m.v. de “start/sparen” knop geplaatst in een spaarpotje of de speler laat de winst uitbetalen d.m.v. de “uitbetalen” knop. Er zijn in totaal 5 spaarpotjes waarvan de inhoud aan de speler zichtbaar wordt gemaakt d.m.v. LED displays. Alle gespaarde punten worden bijgeschreven op de totaalmeter.
Tijdens het basisspel is er een ladder met 5 symbolen op de onderruit actief. Als tijdens het spel geen winst wordt verkregen en willekeurig op de winlijn staat het symbool welke op de ladder aan de beurt is om te gaan branden, zal dit symbool gaan branden. Is de lijn vol volgt een mysterie prijs tussen de 2 en de 200 punten. Wordt tijdens het spel wel winst verkregen zal de gehele lijn uitgaan.

Bij elke prijs is een gamble mogelijk tot max. 200. Dus 100 nog wel gamble tot 200, boven de 100 geen gamble meer mogelijk. Elke gamble is neutraal. De gamble wordt aan de speler duidelijk gemaakt op het alphanumeriek display. Deze geeft aan waarvoor wordt gegokt.

Bovenspel:
Inzet 5.
1 credit van creditmeter en 4 van totaalmeter.
5 winlijnen op drie rollen met prijzen als op bovenruit staat.

Spel kan alleen gespeeld worden als er minimaal 4 punten in een/de spaarpotje(s) zit(ten). Met het 1-0 spel kan er steeds een spaarpotje actief worden gemaakt.
Maximaal 200 punten per spaarpot. Het totaal van de spaarpotten mag ook niet meer zijn dan 200 punten.
Als er bij een totaal spaartegoed van b.v. 180 een prijs valt van 80 dan loopt de “totaalmeter” door tot 260 en vervolgens volgt automatisch een uitbetaling van de punten boven de 200.
Bij het spelen van het bovenspel wordt het punt dat in mindering wordt gebracht op de creditmeter gebruikt voor het simultaan spelen van het 1-0 spel.
De winst wordt automatisch bijgeschreven in een spaarpotje om er voor te zorgen dat er zoveel mogelijk spaarpotjes actief zijn.
De credit uit de creditmeter speelt dus een 1-0 spel vervolgens wordt de winst (1 punt) bijgeschreven in een potje en de totaalmeter wordt met 1 punt opgehoogd.
Hierna worden er 5 punten van de totaalmeter afgehaald en wordt het spel gestart. De inzet voor het bovenspel wordt evenredig uit de potjes gehaald en de winst wordt evenredig in de Zijdes verdeeld.

Specificaties

Datum toelating:
Merkteken volgnummer 0616
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter